keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Silkkaa hauskanpitoa!

Hugolla on tosiaan ollut tässä lähipäivinä oikein onnenpäivät ja tulee sama vielä jatkumaan! Kavereita ollaan nimittäin nähty nyt urakalla. Sunnuntaina Hugo pääsi leikkimään tutun basset hound -pennun kanssa, maanantaina käyvimme leikkimässä Ronja-pennun kanssa, tänään olimme koirapuistossa leikkimässä kolmen pennun/nuoren koiran kanssa. Ja tosiaan samanlainen meno jatkuu, sillä huomenna olisi taas vuorossa Ronjan kanssa leikit, perjantaina Nepin kanssa leikkimistä ja lenkkeilyä, ja sunnuntaina sitten Joyhill X-pentueen pentuetapaaminen, jota odotamma jo Hugon kanssa täällä kovasti :)

Tekee niin hyvää tuo kavereiden kanssa rymyäminen - tervettä liikuntaa, ja kotona käyttäydytään iltaisin oikein asiallisesti! Ei sillä, että Hugon kanssa mitään suurempia ongelmia koskaan olisi kotosalla ollutkaan.. mutta uni maistuu ainakin öisin hyvin!

Sitten vielä pari kuvapäivitystä. Nämä ovat viime lauantain lenkiltämme. Oli aivan mahtava keli - n. 8 astetta pakkasta ja aurinko paistoi pitkästä aikaa!

Oli ihan pakko ottaa kuva, kun näin hangessa kahdet rinnakkain kulkevat pupun töppösten jäljet - ei ole pupunkaan hyvä yksin olla (ei edes citykanin!)

Ja vielä kuva Hugosta nauttimassa auringonpaisteesta - kuvasta melkein näkee, kuinka Hugo imee nykyään niin harvinaista luonnon-D-vitamiinia itseensä :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia kuvia! Ja teillä kyllä riittää kivasti tapaamisia koira-kamujen kanssa. Meidänkin pitäisi ruveta sopimaan leikkitreffejä :)

    VastaaPoista
  2. Ei meillä normaalisti ihan noin paljon kaverien kanssa ole leikkihetkiä, vaikkakaan Hugo ei pistäisi pahitteeksi, vaikka olisikin :)

    Aurinkoa ei olekaan sitten noiden valokuvien jälkeen juuri näkynyt eli pitää iloita täysillä noista pienistä hetkistä, jolloin se aurinko paistaa!

    VastaaPoista