sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mitäs me lomalaiset

Lomasta ensimmäinen viikko takana, ja toinen vielä edessä. Toistaiseksi ollaan agiliidetty, käyty Kaijan ja Nepin kanssa lenkkeilemässä ja tokoilemassa, revitty tapetteja seiniltä ja myös mökkeilty. Juuri kotiuduttiin mökiltä, ja sen verran oli taas leikintäyteinen mökkireissu, että Hugo on nyt vetäytynyt makuuhuoneeseen täyttämään energiavarastoja illan agitreenejä varten :)

Eilen illalla muuten mökillä Hugo oli turhan utelias ja lopputuloksena oli kipeä nenä ja korva. Se oli haahuilemassa ympäriinsä mökin ympäristössä (tavalliseen tapaansa pallo suussa) ja yhtäkkiä se päästi kiljahduksen ja näin sen etupään hypähtävän reilusti ilmaan. Ensiajatus oli, että se oli saanut nenilleen aiemmin näkemältämme kissalta, mutta kävipä mielessä sekin vaihtoehto, että se olisi ollut käärme, joita tuolla alueella myös voi olla. Niinpä riennettiin katsomaan, mitä siellä oikein oli tapahtunut ja melko pian jo tajusimme, ettei kyse ollut eläimen hyökkäyksestä, vaan ottelusta ruusupensas vs. Hugo, joka päätyi tilanteeseen 6-0. Hugolla oli keskellä kirsua suurensuuri ruusunpiikki kiinni ja ruusupensaasta löytyi iso kasa Hugon karvaa. Myöhemmin lisäksi löytyi piikki myös Hugon korvalehdestä ja olipa tehnyt pienen haavankin siihen korvalehteen. Sen suurempia haavereita ei onneksi aiheutunut ja kunhan piikit oli nypitty pois, ei Hugo enää näyttänyt muistavan tapahtunutta :)

Enpä tainnut muistaakaan kirjoittaa, että päästiin Hugon kanssa sille Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssille, johon kirjoitinkin aiemmin hakeneeni. Se on siis viikon päästä lauantaina ja sunnuntaina, ja kurssin anteja odotetaan jo kovasti! Olen melko varma, että siitä on meille hyötyä :)

Tässä vielä lopuksi yksi valokuva. Olin purkanut Ranskan matkatavarat matkalaukusta ja tyhjä laukku nökötti keskellä eteisen lattiaa. Ja sitten ykskaks se ei ollutkaan enää tyhjä, vaan sieltä löytyi yksi kappale collieita. Ei voi tietää, mitä Hugon päässä liikkui - kenties se muisti, että tämän laukun pakkaaminen johtaa mamman reissuun lähtöön, joten hän päätti varmistaa oman mukaanpääsyn pakkaamalla itsensä ensimmäisenä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti