perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lomakuvia

Tässä muutama kuva ensin Särkänniemen reissusta, joka siis tehtiin mitä ilmeisemmin ilman Hugoa. Hurjien laitteiden sijaan suosikikseni muodostuivatkin kaikki nämä eläimelliset kohteet eli aina niin ihastuttava delfinaario, mutta tällä kertaa myös uusi kohde Koiramäki. Koiramäellä oli siis Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuja maisemia rakennettuna ja Koiramäen maatilalta löytyi sitten erilaisia eläimiä, joista tässä muutama esimerkki.




 Alpakka oli niin söötti, että halusin sen kanssa välttämättä yhteiskuvaan. Eipä ollut kaveri ihan yhtä innoissaan tästä kuvaussessiosta, joten monista yrityksistä huolimatta, alpakka pysyi paikoillaan tuijottaen muualle varoen hetkeksikään menettämästä coolia olemustaan...
Loman aikana ollaan pari kertaa lenkkeilty Uutelan luontopolulla. On kyllä tosi kivoja reittejä siellä päin - ainoa harmistus on, ettei oikein voi vapaana pitää, kun lenkkeilijöitä on sen verran paljon. Tässä meidän Rantaleijona Uutelassa :)
Ja vaikka alemmassa kuvassa onkin todistusaineistoa siitä, että Hugo on käynyt suht lähellä vettä, niin ei kyllä vieläkään ollut pienintäkään pelkoa siitä, että poitsu eksyisi uimasilleen. Namilla houkuttelemalla saatiin Hugo kastamaan etutöppäset nilkkoja myöden, mutta sen enempää rohkeutta Hugo ei saanut kerättyä. Ja toisaalta ei voi kuin tokaista, että hyvä niin. Ei se Hugon ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa uimareissu päättynytkään kivalla tavalla, joten toisintoa ei tarvita! Mikäli on tuo uimareissu päässyt joltain unohtumaan tai menemään ohi täysin, niin muistutuksena tarina löytyy täältä.

Huomenna vuorossa sitten hyppytekniikkakoulutuksen ensimmäinen päivä. Aloitamme luennolla, joten Hugo saa jäädä kotiin odottelemaan vielä aamulla. Markus sitten tuo Hugon ja vie sen myös treenien jälkeen, sillä minulla päivä jatkuu vielä nelisen tuntia meidän vuoronkin jälkeen seuraamalla muiden suorituksia. Innolla odotan jo huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti