tiistai 1. lokakuuta 2013

No voi höh!

Valtavasti odotin tämän päivän lupaavien ryhmän treenejä, mutta into romahti kyllä nopeasti vuoromme tultua. Hugo oli kaukana omasta itsestään. Oli hidas, kankea, empi hypyillä ja lopulta jopa kieltäytyi kokonaan hyppäämästä. Ei siis lainkaan normaali Hugo.

Tarkistin jäähdyttelylenkillä, että ravaa normaalisti ja näytti ihan puhtaalta liike, joskin vähän jäykältä. Kotona sitten kopeloin koiraa läpi ja huomasin nopeasti, että lannealue on tosi jumissa ja oli ihan kosketusarka. Eli syys oudolle käyttäytymiselle treeneissä löytyi... Ja nyt vasta tajusin yhdistää, että normaalia suurempi haluttomuus portaissa kulkemiseen mahtaa olla samasta syystä johtuvaa.

Nyt siis hämmästyttää vain se, että mitä on tapahtunut? Viikko sitten keskiviikkona kävimme osteopaatilla ja selän todettiin olevan hyvässä kunnossa. Ainoastaan SI-nivelessä oli jumia, mutta sekin aukesi kuulemma hyvin ja selässä ei tosiaan mitään häikkää ollut silloinkaan. Eli jotain on täytynyt tapahtua viime keskiviikon jälkeen, mutten saa päähäni, että mikä se jokin voisi olla! Mitään erikoista ei olla tehty, enkä ole huomannut mitään outoa. Ainoastaan se portaissa yhtäkkiä lisääntynyt empiminen ja jopa pienet itkeskelyt ennen portaisiin lähtöä on ollut selvästi tähän selkäongelmaan liittyviä. Ja jos nyt alan oikein muistelemaan, niin taisipa olla viimeksi näitä vastaavia porrasongelmia viimeksi silloin viime vuonna, kun oli lanneselän ongelmia huonon (kovan ja liukkaan) agilitypohjan takia. 

Mutta kyllä harmittaa ja isosti! Juuri ollaan päästy tilanteeseen, ettei jumeja ole ilmaantunut ja fyssarissa ollaan useaan kertaan käyty vain kontrollissa toteamassa, että lihasten osalta kaikki on ok. Ja tietysti sitten tulee taas takapakkia...

Ensi viikon torstailla on varattuna fyssariaika - sitä ennen jää sitten harrastamiset väliin.

1 kommentti:

  1. Onneksi sait fyssariajan aikaistettua! Voi olla, että joudut ottamaan rappussukat taas käyttöön. t M

    VastaaPoista