keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kevättä kohti kohisten

En ole taas hetkeen kirjoitellut, mihin syynä on yksinkertaisesti se, ettemme ole touhunneet oikeastaan mitään erikoista. Normaalia lenkkeilyä, leikkimistä ja kaverien tapaamista! Seuraamista olemme treenailleet lenkkien yhteydessä, ja se menee mielestäni pikkuhiljaa paremmin.

Kovasti täällä iloitsemme pienistä askelista kohti kevättä! Olen aina pitänyt talvesta ja luesta, mutta nyt, kun sitä on jo ollut vaikka muille jakaa, niin alankin jo toivoa, että kinokset sulaisivat ja aurinkokin paistaisi. Tähän suuntaan ollaan menty lähipäivinä - täällä ainakin on plussakelejä jatkunut jo useamman päivän ja tihkusadetta tulee vähän väliä. Lumikinoksetkin ovat alkaneet kutistua eli toivo heräsi, että kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee! Toisaalta taas yritän olla innostumatta vielä liikaa.. kuitenkin on vasta helmikuun alku, ja kyllähän helmikuu yleensä on vasta melkeinpä se talvisin kuukausi :)

Hugon murkkuiän alkaminen on puolestaan vähän jarrutellut. Alkoi kovin yhtäkkisesti, mutta nyt alkava teini-ikä näkyy oikeastaan vain jalan nostamisena ja merkkailuna. Tyttöjen perään ei ole lähiaikoina osoittanut erikoista kiinnostusta - pitänyt niitä vain leikkikavereina. Myös vähäisetkin toisille uroksille uhittelut ovat jääneet ja uhmakkuus minua kohtaan on mielestäni myös hellittänyt. Kovasti siis näyttäisi, ettei se murrosikä ihan vielä sieltä kunnolla alakaan, jäädään siis odottelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti