maanantai 14. helmikuuta 2011

Kuvia ja riemuisia leikkejä

Tänään pääsimme Hugon kanssa jo päivällä lenkille, ja kyllä olikin mukavaa taas ulkoilla auringon paisteessa. Pakkanenkaan ei tuntunut niin kovalta, ja tulee heti niin hyvälle tuulelle (ei sillä, ettäkö olisin lähtiessä ollut jotenkin huonolla tuulella). Arkisin on kiva lenkkeillä päivisin senkin takia, että ihmisiä on liikenteessä huomattavasti vähemmän, ja pystyn pitämään Hugoakin enemmän vapaana. Tänäänkin melkeinpä puolet lenkistä kuluikin vapaana palloleikkien tiimellyksessä.. Ohikulkeva mieskin totesi, että kylläpäs se koira jaksaakin touhuta ja että näkee, että sillä on hauskaa :)

Tässä pari kuvaa taas. Ensimmäinen tältä päivältä. Tätä näkymää Hugo jaksaa kyllä hämmästellä, joka kerta kuin tästä ohi kävelemme!

Ja tässä kuva Hugon sadetakista. Kuva ei siis tietystikään tältä päivältä, mutta on ollut jo käytössä päivinä, joina on satanut märkää lunta/räntää. On kyllä hyödyllinen kapistus - helpottaa lenkkien jälkeistä kuivausoperaatiota huomattavasti, kun ei ole turkki täynnä sohjoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti