maanantai 4. helmikuuta 2013

Jumppailua

Ollaan nyt päivittäin treenailtu Hugon kanssa fyssarilta saatujen treeniohjeiden mukaisesti. Tänään ja eilen kiipeilimme jyrkkiä mäkiä, noin joka tonen päivä olemme tehneet tasapainotreeniä littanalla ilmatäytteisellä pallolla ja lisäksi teemme painon siirtoja esim. namin avulla etuosaa puolelta toiselle siirtämällä tai etujalkoja nostelemalla. Ollaan pidetty treenit aika lyhkäisinä, mutta kuitenkin tehdään niitä säännöllisesti! Toivotaan nyt kovasti, että tuottavat tulosta :)

Eilen olimme agilityn vapaatreenillä ja teimme Hugon kanssa kontaktitreeniä niin, että nostin puomin alastulorampin pöytäesteen päälle ja tehtiin vain tätä yhtä ramppia. Treeni meni mielestäni hyvin eli Hugo haki selvästi paremmin oikean 2on2off-asennon kuin aiemmin kontaktiesteillä. Ei siis nyt jäänyt rampin puoliväliin, kuten aiemmin, vaan hakeutui heti oikeaan kohtaan. Näitä nyt treenaillaan varmasti paljon ja vaikeutetaan pikkuhiljaa.

Toinen mitä treenasimme eilen, olivat putkikulmat. Teimme tätä kuudella kepillä ja avustin alkuun sekä avo- että umpikulmia tehdessä ohjaamalla Hugoa oikeaan keppiväliin. Parin avustetun kerran jälkeen haki hyvin jo itse oikeaan väliin. Eli kehitystä on keppikulmissakin tullut! Ja itse kepithän menee Hugolla reippaasti ja hyvällä temmolla. Eli kunhan oikea aloitusväli löytyy, hoitaa Hugo kyllä homman hyvin loppuun :)

Tässä alla muutama kuva viikonlopulta. Ensimmäisessä kuvassa Hugo on lempipuuhissaan. Satoi tai paistoi, se on aina valmis palloleikkeihin!
Pizzapäivänä tehtiin poikkeus sääntöön, jonka mukaan pöydästä ei saisi kerjätä (tai kerjäämistä ei ainakaan palkittaisi pizzapalalla suoraan pöydästä :D).
 Hugo malttoi hetkeksi seisahtua agilityhallissa kuvan ottamista varten :)
 Agitreenit saa Hugon hymyilemään (vaikka vähän hengästyttää myös)!
 Pehkopoika viilettää kepeillä. Ja katse jo selvästi kohti palkkaa!

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu: http://tulansorpresabianca.blogspot.fi/2013/02/minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista