torstai 14. marraskuuta 2013

Kenraalitreenit

Ollaan ilmoittauduttu Hugon kanssa ensi lauantaille kisoihin kolmen startin verran. Hyppyradoiltahan meillä on jo se ainoa mahdollinen LUVA saatuna eli nyt startataan siis vain agilityradoilla. Kontaktiestesuoritusten vaihtelevuuden takia agilityradoille starttaaminen on venynyt, mutta nyt aion repäistä ja korkata agilityradatkin!

Tänään oli viimeiset agilitytreenit ennen viikonlopun kisoja. Olin jo etuktäeen katsonut, että treeni on juuri sopivan oloinen ennen kisoja tehtäväksi. Rata oli kivasti etenevä, paljon suoria pätkiä ja vauhtia sai nostettua. Lisäksi radalla oli mukana sekä A-este että puomi, mikä tietysti meille tässä tapauksessa sopi vallan mainiosti! Hugo on aika ajoin puomille mennessä epäröinyt ja saattanut ekalla yrityksellä jopa kieltää. Nyt ei mitään epäröintejä ollut, vaan Hugo meni puomille reippaasti. Kontaktiasennon löytämisessä ei millään kerralla kestänyt mahdottoman kauaa eli sekään vaihe ei ollut epäröivä. Kerran tosin vapautti itse itsensä ennen aikojaan puomilta, kun itse menin jo seuraavaan ohjaukseen valmiiksi. Tästä Hugo sai toteamuksen "OHO" ja laitoin sen suorittamaan puomin uudelleen. Hugo malttaa hyvin pysyä kontaktilla, mikäli oma liike on hillitty - valtavaa häiriötä se ei selvästi vielä kestä eli tämä pitää muistaa kisoissakin! Ja sitten seuraava haaste on tietysti lisätä häiriösietoa.

Joka tapauksessa kaikkiaan treeneistä jäi hyvä mieli eli ei tarvitse jännittää kauheasti lauantaita. Kisasuorituksethan voivat siitäkin huolimatta mennä melkeinpä miten vain, mutta ainakin on kivempi lähteä kisaamaan, kun on onnistumisia pohjalla, eikä niin, että vikat treenit olisivat olleet täysi fiasko :)

Lauantain jälkeen siis tiedossa kisakertomus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti