keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Hugon synttärit

Hugo täytti eilen 6 vuotta! Varsinaiset juhlat (ainahan pitää juhlia!) pidetään juhannuksen yhteydessä ja agin SM-kisojen katsomisen ohessa ostamani lahjalelut saa odottaa sinne. Eilen käytiin kuitenkin tekemässä sitä, mistä Hugo tykkää kaikkein eniten - leikkimässä narupallolla eli synttäripäiväkin oli aka kiva :)

Hugo on hyvässä iässä, sillä se on selvästi aikuistunut ja luonne on tasaantunut, mutta silti se on energinen ja tykkää hurjasti treenailuista. Agility on tosiaan jäänyt nyt epäsäännölliseen omatoimitreenailuun eli hauskanpitoon, mutta sen sijaan ollaan säännöllisesti rally-tokoiltu ja on ollut ihan huippua nähdä, kuinka Hugo syttyy siitäkin hurjasti! Uutena lajina on tosiaan aloitettu nosework ja Hugo alkaa aina önistä innosta, kun otan nosework-hajut ja naksuttimen esiin :) Tänä kesänä olisi tarkoitus kokeilla uutena juttuna Hugon kanssa myös mejää!
6-vuotias Hugo naapurustovahtina sängyltä tähyillen 
Ohjatut treenit (agility, toko ja rally-toko) jäivät nyt tauolle heinäkuun loppuun saakka, joten kirjoittelen paremmalla ajalla taas vähän väliaikatietoja meidän treenailuistakin! Tässä vain pikainfo: Tänään oli vikat agitreenit ennen kesätaukoa Maiju Korhosen kouluttamana ja oli kyllä niin kivaa menoa treeneissä! Jippi oli just sopivan kuuliainen, että teki tasan sitä mitä pyysinkin ja miten ohjasinkin, muttei kuitenkaan ollut kiinni kädessä (eipä se koskaan oikeastaan olekaan..), vaan löytyi myös irtoavuutta. Alkaa tuntua siltä, että vähitellen alkaa löytyä se kultainen keskitie.
Jippi vikoissa agitreeneissä ennen kesälomaa.
Nyt Jippi taukoilee kolmisen viikkoa agilitysta, mutta treenaillaan kyllä muita juttuja. Tokoa tulee varmaankin nyt aika säännöllisesti treenattua, sillä Jippi valittiin Itä-Helsingin Agilityharrastajien tokon SM-joukkueeseen AVO-luokkaan. Aikas jänskää! Meillä on ihan huikean kiva joukkue kasassa eli varmasti tulee kivoja kimppatreenailuja ja kiva kisareissu :) Hotellihuone on varattuna ja kety rekrytoituna :D

Hugon rallyista sen verran, että olen joutunut oikeasti nyt lopettamaan sen ajattelun, että jätetään laji AVO-luokan jälkeen. Ajattelin, että voittajassa eteen tuleva oikean puolen seuruu olisi meille liian hankalaa, mutta nyt näyttää siltä, että Hugohan on kehittynyt hurjasti siinä ja ylempien liikkeiden kylteistä jo useat sujuvat aika kivasti. Eli kyllä me aiotaan jatkaa rally-tokoa vielä AVOn jälkeenkin niin kauan kuin meillä on hauskaa sen parissa ja sitä meillä tosiaan on ollut! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti