perjantai 2. joulukuuta 2011

Talvea odotellen

Me täällä Hugon kanssa toivotettaisiin kunnon talvi ja lumet jo ihan tervetulleiksi, sillä tämä ainainen pimeys ja sateet tosiaan alkaisivat jo riittämään. Laitetaan nyt vaikkapa sen masentavan syyssään piikkiin sekin, ettei lähiaikoina ole tullut treenattua ehkä niin kuin pitäisi. Tottelevaisuutta olemme vähän harjoitelleet lenkkien yhteydessä, mutta ihan vain kokeiltu aina sitä sun tätä. Nyt olisikin tarkoitus ottaa hiljalleen itseä niskasta kiinni ja alkaa treenailla taas niin, että etukäteen mietin mitä treenataan ja miten. Nameista ollaan nyt alettu päästä aika hyvin eroon, mutta yhä joutuu tietyissä liikkeissä avittamaan kädellä tai korjata asentoa. Eli pitäisi vain ottaa treenikerralle joku liike teemaksi ja hioa sitten liike kerrallaan asioita kuntoon.

Hugo on nauttinut pienen tauon jälkeen taas kavereiden seurasta. Olemme lenkkeilleet Kaijan ja Nepin kanssa ja näkipä Hugo siskonsa Emman ja Usvankin viime viikonloppuna. Kovasti liehitteli Hugo etenkin Emmaa - ei se hassu tajua, että sisaruksiahan he ovat. Hugo on saanut myös uuden kaverin. Ystäväni otti vähän aikaa sitten schapendoe-urospennun, jonka nimi on Jami. Pari kertaa olemme Jamin kanssa olleet jo leikkimässä ja kivasti pojat ainakin vielä tulevat toimeen keskenään - saa nähdä miten käy, kun Jami tulee murrosikään. Nyt ne leikkivät keskenään riehakkaasti ja välillä Hugo pitää pennulle kuria. Jami, kun on vielä niin väsymätön, että roikkuisi mielellään tauotta Hugon kauluskarvoissa. Kuitenkin leikit ovat molemmilla aika samanlaiset eli hyvin uskaltaa niiden riehua, vaikka kokoero toistaiseksi vielä onkin suuri.

Viikonloppu onkin sitten täynnä koiria, sillä olen menossa sekä Helsiki Voittaja- että Voittaja 2011 -näyttelyihin. Tarkoituksena olisi katsoa ainakin collieiden luokkia molempina päivinä ja sen lisäksi ohjelmassa on expo-alueella shoppailua ja agility- ja tottelevaisuusnäytösten katsomista. Kiva viikonloppu siis tiedossa :) Päivittelen sitten näyttelyiden jälkeen taas, että mitä tuli ostettua Hugolle pukinkonttiin. Ja voisinpa yrittää joku päivä pari kuvaakin ottaa Hugosta. Ei ole pitkään aikaan tullutkaan otettua kuvia, kun ulkona on jatkuvasti niin pimeää ja harmaata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti