keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Uusi ystävä

Kirjoitin jokin aika sitten, että Hugo on käynyt pari kertaa leikkimässä kaverini Jami-koiran kanssa. Tässä on muutama kuva viime leikkitreffeistä.


Kyse tosiaan oli LEIKKItreffeistä, mutta ylläolevat kuvat eivät tätä valitettavasti paljasta. Temmeltävistä koirista oli niin vaikea saada napsaistua kuvaa, että lähes kaikki kuvat tuli otettua tilanteista, joissa koirat oli enemmän tai vähemmän aseteltu samaan kuvaan. Tässä alla yksi kuva, jossa näkyy hieman poikien leikkejä.

Ja sitten tämä viimeinen kuva. Tästä täytyy vain sanoa, että en tiedä miten tästä tuli tällainen - Hugo ei nimittäin ihan oikeasti näyttänyt tuolta :D Kuvassa se näyttää niin inhoavalta ja todellisuudessa pojat olivat kyllä oikein hyviä kavereita, mitä nyt välillä Hugo hieman ojensi Jamia, joka sen mielestä oli aika ajoin ylivilkas.


Ilmoittauduin muuten nyt uudelle agilitykurssille. Kyseessä on jälleen alkeiskurssi, mutta eri paikassa kuin viimeksi. Täällä on kuitenkin mahdollisuus jatkaa useita eri kursseja (myös pidempiä kursseja) alkeiskurssien jälkeen ja vaikkapa ihan kilpailutasolle saakka. Saa nähdä mihin minun ja Hugon tavoitteet lajissa asettuvat, mutta toistaiseksi olemme menossa taas ihan vain pitämään hauskaa, sillä sitä se meidän mielestä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti