lauantai 3. joulukuuta 2011

Voittajanäyttelyt 2011 vol 1

Olin tänään Messukeskuksessa Helsinki Winner -näyttelyissä. Nyt on kyllä ihan pakko tunnustaa, että tänään aikaa kului kyllä huomattavasti enemmän expo-alueella kuin niitä koiria katsellessa. Käväisinhän minä toki collieitakin katsomassa, mutta koska minulla ei ollut näyttelyluetteloa hankittuna, niin luokkien seuraaminen oli hieman tylsähköä, kun ei ollut pienintäkään aavistusta mitä koiria kehässä oli. Eli huomenna ehdottomasti ensimmäisenä ostoksena luettelo!

Expo-alueelta oli tarkoituksena hankkia Hugolle patja. Se ei juurikaan nuku pedeillä tai patjoilla, mutta sillä on ollut sängyn vieressä vanha rikkinäinen patja, johon on kääräisty peite päälle. Sitä se on sitten käyttänyt harvakseltaan nukkuma-alustana, mutta enimmäkseen pomppualustana sängylle matkatessaan. Hugohan nukkuu kaikki päivät yksin ollessaan sängyllä, josta on myös hyvä sitten tähystellä pihan kuulumisia. Ja aloin sitten kyllästyä siihen, että patja oli niin sotkuisen näköinen. Eli ostoslistalla oli ehdottomasti uusi peti/patja. Ja petivalikoima olikin kyllä melkoinen eli kierreltiin aika kauan niitä katselemassa. Ja jotenkin ihmeen kaupalla tämän varsinaisen pedin lisäksi mukaan tarttui koiralle tarkoitettu mattomainen peti (tämä meni vanhemmilleni, jotta Hugolle on sitten hoitoreissuilla petipaikka) ja lisäksi myös sellainen colliekuvalla varustettu torkkupeitto, jonka aion laittaa sängyn päälle Hugon makuualustaksi.

Petien lisäksi shoppailin collie-mukin, collie-magneetin, 2 dentastix-laatikkoa, nameja ja pk-liivit. En ihan tarkoituksellakaan vielä edes suunnannut katselemaan leluja eli se jääköön huomisen tehtäväksi. Ja lisäksi aikomuksenani on ostaa myös luita. Ja näiden tuikitarpeellisten ostosten jälkeen voisi vielä kierrellä, josko mukaan sattuisi tarttumaan heräteostoksiakin :)

Tänään oli ihana käydä lenkillä Hugon kanssa, kun pitkästä aikaa oli aurinkoista ja juuri sopivan verran pakkasta. Ei ollut kylmä, muttei kuitenkaan märkääkään. Ja tässä nyt pari kuvaa palloleikeistä. Ensimmäisestä näkyy Hugon vauhdikkuus pallon kanssa kirmatessa. Narupallo kyllä saa Hugon koska vain syttymään ja leikkiessä tarvitseekin pitää välillä pieniä kurinpalautustaukoja. Herra meinaa nimittäin välillä kuumua niin, että alkaa hyppiä ja yrittää napsia palloa kädestä. Rauhoittuu kyllä hyvin, kun pyytää istumaan tai maahan ja saan tilanteen katkaistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti