sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Voittajanäyttelyt 2011 vol 2

Tänään olikin ostosten puolesta aika paljon namipainotteisempi päivä. Mukaan tarttui nimittäin kuivattuja helttoja ja naudan sydämiä, jonkun eläimen (en enää muista minkä) selkärankoja, peuran keuhkoja, parikymmentä lihatikkua, kymmenen kasvipohjaista purutikkua ja lihahyytelöjä, joita voi laittaa ruoan joukkoon makua tuomaan. Näillä pärjätäänkin nyt sitten treenatessa hyvän aikaa :) Namien lisäksi ostin myös älypelin Hugolle, jossa nameja saa, kun siirtelee puisella pelilaudalla palikoita oikeaan suuntaan ja nostelee palikoita laudalta. Sitten, kun tämä peli on opittu niin lisähaastetta tuo se, että nämä siirreltävät ja nostettavat palikat on merkitty värein. Tarkoituksena on siis, että loppuen lopuksi koira ymmärtää siirtää oikean värisen palikan, kun sille sanoo jonkin laudan kolmesta väristä. Saa nähdä kauanko saadaan tämän kanssa puuhastella ennen kuin on värit hallussa!

Colliekehän laidalla tuli katseltua urosten luokat ja sen lisäksi kävimme vilkaisemassa paria muutakin rotua. Kävimme myös katsomassa agilitynäytöstä, jonka järjesti Hyvinkään koiraurheilukeskus ja ei voinut olla taas kiinnittämättä huomiota siihen, kuinka hauskaa koirilla näytti olevan. Ja taas tuli kova halu päästä jatkamaan agilityharrastusta tässä pk:n ohella :) Eli täytyypä katsella tulevia kursseja...

Hugo on ollut eilisen illan ja tämän päivän todella väsähtäneen oloinen. Mahtaakohan kärsiä kaamosmasennuksesta?? Täytyy tässä seurailla sitä ja toivoa, että alkaisi piristymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti