perjantai 17. helmikuuta 2012

Lonkka- ja kyynärlausunnot

Tänään tulivat tulokset kennelliitosta lonkka- ja kyynärlausunnoista. Kuvat ottaneen eläinlääkärin arvio oli lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Kennelliiton lausunto oli kyynäristä sama 0/0, mutta lonkista lausunto oli B/B. Noh toisaalta, eihän tällä juuri väliä ole - eihän siitä B:stäkään koiralle haittaa ole, eikä vaikuta harrastamiseenkaan mitenkään. Tokihan ne A:t olisi olleet vielä iloisempi uutinen, mutta hyvä näinkin :) Eli ihan hyvillä mielin otettiin nämä uutiset vastaan! Tulokset oli päivitetty jo Hugon koiranet-sivulle ja näkyy nyt täällä.

Eilen treenasimme lenkin yhteydessä seuraamista. Olen nyt ottanut naksuttimen käyttöön palkkaamisen apuna ja mielestäni se on ollut aika hyvä väline. Usein huomaan, että kehut tulevat liian myöhään, nameista puhumattakaan ja naksuttimella saan nyt paljon oikea-aikaisemmin palkattua Hugon. Ja toki sitten namit perään :) Seuraamiset meni mielestäni hyvin ja kontaktit pysyivät aika kivasti. Nimenomaan kontaktien tippuminen on ollut lähiaikoina ongelmana, mutta nyt tuntui kontakti pysyvän hyvin ja seuraamisasento säilyi hyvin myös ilman talutinta. Käännöksiä hiottiin tänään hieman, mutta näissä apuna käytin kyllä vielä namia kädessä. Täyskäännös sujuu ihan kivasti ilman namiakin, mutta etenkin käännös vasemmalle tuntuu olevan meille hankala ja ilman namia touhusta meinaa tulla törmäilyä ja kohellusta.

Kävimme tänään Markuksen ja Hugon kanssa lenkillä Östersundomin koirametsässä. Aiemmin emme olleet siellä lenkkeilleet, mutta vaikutti kyllä aika kivalta paikalta eli eiköhän me sinne taas suunnata joku päivä :) Nyt olimme liikenteessä neljän jälkeen eli vältyttiin varsinaiselta ruuhka-ajalta, joten pystyi pitämään Hugoa vapaana suurimman osan lenkistä. Tässä pari kuvaa tämän päivän lenkiltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti