keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ja taas mölleiltiin :)

Möllikisat ja -kokeet ovat kyllä kivoja - ei tarvitse liiemmin stressata, mutta pääsee kuitenkin kokeilemaan kisatilannetta ja treenaamaan todellisisa kokeita ja kisoja varten. Tällä kertaa vuorossa olivat meidän ekat mölliagilitykisat, jotka järjesti oma seuramme I-HAH. Kyseessä on kolmen osakilpailun cup, joista ensimmäiset jäivät meiltä väliin ja eilen oli siis toiset osakilpailut. Osallistuttiin Hugon kanssa maksikoirien mölliluokkaan, jota oli sen verran helpotettu, ettei radalla ollut lainkaan keinua, keppejä tai rengasta. Mutta siis muuten ihan kunnon rata eli 20 estettä ja pääsinpäs muutamat ohjauskuviotkin sinne tekemään :) Ratapiirros ja tarkemmat selittelyt tulevat viim. viikonloppuna, kunhan ehdin piirroksen raapustaa! Mutta siis kaksi starttia otimme - möllikisoissa saa ottaa useamman lähdön - ja niistä ensimmäisellä tuli kaksi kieltoa, kun itse olin myöhässä tai meinasin unohtaa radan ja lisäksi ohjasin Hugon aivan liian myöhään puomille, joten poitsu meni ohi ja päättikin suorittaa putken sen sijaan. Tältä radalta tulos siis 20 vp. Toisella yrityksellä sitten pääsimmekin parempaan vauhtiin - siis minä etenkin, Hugohan oli vauhdissa jo ekalla radallakin! Eli tuloksena 0 ratavirhettä ja aika oli 44,85 s ihanneajan ollessa 55 s. Eli tuloksena siis -10,15 ja 3. sija! Meillä oli kyllä älyttömän hauskaa eli ihan ehdottomasti taas ensi viikolla suunnataan epiksiin :)

Muuten Hugolla on ollut vähän löysempää treenien suhteen. Maanantaina olimme HSKP:n tokotreeneissä ja siellä sujui kivasti.Hugo oli taas innokas työskentelemään eli ainakin parin päivän treenivapaat silloin tällöin kyllä ehdottomasti kannattavat. Aika paljon olemme lenkkeilleet metsissä, jolloin Hugo on saanut olla vapaana. Oma luottamukseni Hugoon on kyllä ehdottomasti kasvanut eli enää ei joudu jännäämään koko aikaa, ettei vaan jostain tulisi koiraa vastaan, jota Hugo menisi sitten treffailemaan. Nykyään Hugo malttaa jo totella ja pysyy luona, vaikka koiria tulisikin. Tietysti edellyttäen, että on palkat mukana ;)

Tässä siis pikapostaus - tarkempi möllipäivitys tulee varmastikin, kunhan tästä reipastun! Ja täytyy yrittää joistain kisoista tai kokeista saada videotakin otettua. Toistaiseksi en ole uskaltanut ottaa ketään mukaan, kun olen ajatellut, että hermoilen sitten turhaan vain tutusta yleisöstä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti