torstai 5. syyskuuta 2013

Tiesitkös tämän? vol1

Eilen illalla tuli mieleen idea, että alan lisäilemään blogiin silloin tällöin tekstejä, joissa kerrotaan Hugosta asioita, jotka eivät ehkä ole muussa yhteydessä tulleet esiin blogissa, mutta mitkä ovat ehkä jollain tavoin erikoisia juttuja. Hugollahan nimittäin riittää outouksia - lähinnä esimerkiksi outoja reaktioita kovin tavalliselta tuntuviin asioihin tai muun muassa hassuja mieltymyksiä. Näitä tulee heti mieleen kymmenittäin, mutta jotta tästä saadaan aikaiseksi tällainen postauksien sarja, kerron vain yhden asian kerrallaan :)

Tämän ensimmäisen postauksen aihe tuli mieleen tosiaan eilen illalla, kun hain itselleni lasillisen vettä. Laskin lasin olohuoneen matalahkolle lasipöydälle ja salamana Hugo oli vieressä. Katsoi vuorotellen minua ja lasia ja kerjäsi minkä kerkesi! Antoi oikein tassua ja teki maailman söpöimpiä ilmeitä. Lopulta hellyin ja laskin lasin maahan, jolloin Hugo alkoi tohkeissaan lipsuttamaan vettä korkeasta lasista. Kyseessä on McDonaldsista saatu lasi, joten hyvin raaskin sen nyt omistaa Hugolle juomalasiksi. Saakoon Hugo sitten aina silloin tällöin nauttia juomisesta tästä kyseisestä lasista, kun se kerran selvästi pitää sitä jotenkin todella paljon hienompana kuin juomakupista juomista! Eilenkin oli kyllä vastavaihdettu vesi kupissa, muttei kelvannut, kun vaihtoehtona oli lasista juominen :) Eikä tämä tosiaan ole eka kerta, kun Hugo on kerjännyt vesilasin nähtyään...


2 kommenttia:

  1. no onhan se Hugosta luonnollisempaa juoda lasista kun muutkin juovat... ja silloin toki maistuu paremmalta:-)
    tv.Ritva

    VastaaPoista
  2. Hugo on tainnut sivusta ihmetellä, että miksi kaikki muut juovat lasista ja sille tarjotaan aina vesi kupista! Ja päätynyt sitten siihen, että kyllä senkin pitää lasista juoda :)

    VastaaPoista