sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kontaktit on kivoja!

Tällä viikolla ollaan treenailtu kahdesti kontakteja itsenäisesti ja voi, että mitä edistystä niiden kanssa on tullut! Edelleenkin välillä tulee kertoja, jolloin Hugolla jää etutassut (tai toinen niistä) parin sentin päähän maasta siihen kontaktipinnalle, mutta niinä kertoina olen sitten vain kärsivällisesti odottanut, että se itse korjaa asennon ja palkannut sitten. Yleisesti ottaen Hugolla on nyt jostain tullut yhtäkkiä valtava into kontakteja kohtaan, sillä se melkeinpä alkaa käydä kierroksilla siitä, että se SAA tehdä kontakteja. Hirveä edistysaskel siihen nähden, että aiemmin se tuntui masentuvan siitä, että se JOUTUI tehdä kontakteja!

Aiemmin kesällä kontaktiklinikkaa pitänyt Emppu antoi edellisen kerran meitä kouluttaessaan vinkiksi, että Hugon kanssa kannattaa alkaa tehdä enemmän nopeita vapautuksia kontaktilta. Eli heti, kun oikea asento löytyy, niin vapautus ja esim. putkeen lähetys sen sijaan, että odottaisi siinä asennossa pitkiä aikoja ennen vapautusta. Ja nyt ollaan tehty näitä ja veikkaan, että se on saanut aikaan sen, että Hugolla on ihan eri vauhti päällä kontakteilla. Se rynnii puomille nykyään sen normaalivauhtiin nähden nopeasti ja stoppaa kontaktipinnalle yleensä napakasti melko reippaasta vauhdista. Nyt melkeinpä ongelmana meinaa olla se, että Hugo pysähdyttyään silloin tällöin vapauttaa itse itsensä ennen vapautuskäskyä. Mutta tämäkin on tavallaan mieluisampi suuntaus kuin se epävarmuus, ylivarovaisuus ja kontaktipelko. Tokihan nämä kaikki ns. läpijuostut kontaktit täytyy nyt orjallisesti joka ikinen kerta korjata, ettei se oikeasti alkaisi tekemään tätä säännöllisesti! Mutta kaikkiaan tuntuu, että nappiin menneitä toistoja on näillä parilla viime treenikerralla ollut kuitenkin pääosa toistoista :) Eli kyllä me vielä sinne agiradoille päästään ;)

Tässä muuten nyt vihdoin se video, jonka aiemmin lupasin tänne lisätä. Videolla siis pikkupätkä Hugon iltalenkillä saamasta riehumiskohtauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti