keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tiesitkös tämän? vol2

Nyt vuorossa on toinen kumma juttu Hugosta. Tämän osa Hugon tuntevista onkin voinut todeta ihan itsekin. Nimittäin sen, että Hugo pelkää aivastuksia. Tilanne ei ole ollut tällainen aina, mutten kuollaksenikaan muista, mistä tämä pelko on saanut alkunsa ja milloin. Mutta niin se vain on, että joka kerta, kun joku aivastaa, Hugo säntää paikalle hermostuneena.

Alunperin pelko aivastuksia kohtaan ilmeni siten, että aivastaminen sai Hugon säntäämään hysteerisenä luokse ja haukkumaan pelkohaukkua. Sittemmin otimme käyttöön tavan, että Hugoa palkattiin namein siitä, kun se olikin aivastuksen aikaan haukkumatta. Niinpä haukkuminen aivastuksen yhteydessä on loppunut, ja tilalle on tullut tieto siitä, että tuo kumma ääni johtaa namin saamiseen. Hugo kyllä nykyäänkin säntää luokse aivastuksen kuullessaan, muttei enää hysteerisenä haukkuen, vaan huulia lipoen :)

Mutta kyllä on meinannut olla hankalia tilanteita tämän kanssa: Esimerkiksi kerran meillä oli työmiehiä, joista toinen päätti aivastaa oikein kolme kertaa peräkkäin. Tämän seurauksena Hugo yritti singota paikalle, mutta onneksi tämä saatiin estettyä. Olisi varmaan työmies säikähtänyt, jos Hugo olisi rynnännyt puhisten/haukkuen paikalle - tuolloin ei vielä nimittäin oltu saatu haukkumista loppumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti