lauantai 11. syyskuuta 2010

Lapsi on terve, kun se leikkii!

Voi kyllä oli ihana lenkki meillä eilen sisarusten kanssa! Hugohan oli ihan tohkeissaan saadessaan itsensä ikäisiä pentuja leikkikavereiksi, kun ne aikuiset koirat eivät oikein tunnu olevan mielissään siitä Hugon riehumisesta. Eli meno oli kyllä sellaista, että oksat pois :) Koko ajan oli suussa jonkun korva, niskavillat tai häntä ja sitten tulikin jo tytöiltä samalla mitalla takaisin! Teki kyllä niin hyvää Hugolle. Illalla olikin väsymys sitten sen mukainen - simahti heti lenkin päätyttyä ja automatkankin nukkui niin sikeästi, ettei kotipihallakaan meinannut herätä. Tästä tietysti seurasi sitten se, että melko aikaisin aloitetut yöunet oli nukuttu aamuneljään mennessä, joten silloinhan Hugo alkoi kipeästi kaivata itselleen leikkikaveria. Onneksi suostui rauhoittumaan, kun en ruvennut leikkimään!

Tänäänkin kävimme lenkillä metsässä, jossa saattoi Hugon pitää vapaana. Kun, vaan pitää namit taskussa niin Hugo kyllä tulee luokse, vaikka olisi ympäristössä jotain kiinnostavaakin. Tämä siis toistaiseksi - murrosiän uhmia odotellessa! Onneksi ei nyt ihan vielä kuitenkaan tarvitse niitä miettiä.

Kyllä aika muuten menee nopeasti. Tuntuu, että viikot ovat vierähtäneet hirvittävän vauhdilla! Maanantaina onkin Hugolla jo ensimmäisen penturokotuksen aika :)

Niin ja muuten yritin ottaa muutamia valokuvia lenkillä ollessamme eilen, mutta tuntui hieman siltä, että pennut olivat liian nopeita. En ole vielä siirtänyt kuvia koneelle, mutta täytyy katsoa oliko siellä yhtään terävää kuvaa. No ensi tiistaina pitäisi olla taas vuorossa pentulenkki ja mukaan tulee lisää sisaruksia, joten ehkäpä yritän saada silloin pennut pysymään hetken paikoillaan perhepotrettia varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti