maanantai 18. lokakuuta 2010

Hampaita satelee

Lisäsin tuossa jokin aika sitten muutaman kuvan, jotka sitten kuitenkin katosivat sivuilta. Sen verran tökkii tämän hitaan netin kanssa, ettei onnistu nyt ollenkaan kuvien lisäys uudelleen, joten kuvia ilmestyy, kunhan olemme saaneet modeemin toimintaan. Niin ja tosiaan.. nyt näyttäisi, että se Hugon syömä johto ehkäpä olikin syynä tähän modeemin rikkoutumiseen! Huomenna selviää auttaako johdon korjaus.

Hugolta tuntuu nyt putoilevan noita hampaita melkein tauotta :) Etummaisen neljä maitohammasta ovat jo kaikki irronneet ja ihan tässä muutaman päivän sisällä. Hetken kauhistelin, että miten Hugo mahtaa pärjätä, kun on iso kolo suussa siinä missä ennen olivat maitohampaat, mutta onneksi näyttää jo kasvavan uudet "aikuisten hampaat" tilalle hyvää vauhtia!

Eilen olimme ensimmäistä kertaa penturyhmän koulutuksessa, ja aloitettiin kontaktiharjoituksilla. Pentujen kanssa edettiin sopivan rauhallisesti ja pieniä paloja kerrallaan, jotta pentujen mielenkiinto säilyy. Hugo oli alkuun kiinnostunut vain ja ainoastaan ympärillä olevista hajuista ja muista pennuista, mutta pikkuhiljaa alkoi keskittyä minuun ja minulla oleviin leluun ja nameihin. Saatiin ohjaajalta hyviä neuvoja, miten jokapäiväisessä arjessa voi harjoitella kontaktinottoa. Ja mielestäni se sujuukin kotosalla jo melko mallikkaasti - ongelmana ovat juuri tilanteet, joissa on paljon häiriötekijöitä. Mutta eihän pieneltä pennulta voikaan vielä vaatia täydellistä keskittymistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti