keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Leikkikaveri :)

Meillä kävi hirveän hyvä tuuri tuossa pari viikkoa sitten, kun olimme lenkillä Hugon kanssa. Tapasimme silloin Ronja-pennun, joka on Hugoa pari viikkoa nuorempi. Pennut tulivat heti todella hyvin toimeen keskenään ja niiden leikit tuntuivat samanlaisilta. Ovat vielä suht samaa kokoluokkaakin. Niinpä vaihdoimmekin Ronjan omistajan kanssa kännykkänumeroita ja olemme nyt ainakin kerran viikossa yrittäneet sovittaa aikataulut niin, että olemme vieneet pennut leikkimään vapaana metsään.

Kävimme tänään taas leikkimässä ja kyllä on hauska katsella noita pentuja temmeltämässä :) Tänään sateli, muttei sekään haitannut yhtään - ei pentuja eikä niiden emäntiä! Hieman kotimatkalla sitten pohdiskelin, että mitenköhän selviän Hugon turkin kanssa, oli se sen verran märkä ja likainen. Eli kotona ei kun ammeeseen ja vesisuihku päälle. En shampoolla viitsinyt pestä, kun ei kuitenkaan niin likainen ollut, mutta suihkuttelin kyllä lähes koko koiran läpi. Onneksi collieilla on tuo pohjavilla olemassa - ei nimittäin suihkusta huolimatta kastunut läpi tuo turkki. Helpottaa kuivattamista huomattavasti!

Tässä yksi kuva, jonka otin Hugo-ressukasta ennen pesua. Ei näytä niin kovin likaiselta, mutta aika uitetulta kylläkin. Ja niin laihalta, kun on tottunut siihen, että on paljon pörröistä turkkia "pyöristämässä"! Kuva on huono ja silmät kiiluvat, kun se on otettu kännykkäkameralla ja hämärässä, mutta saa siitä kuitenkin idea siitä, miltä Hugo näytti meidän tullessa kotiin.

Tässä kuva Hugosta pesun jälkeen. Hieman on vielä turkki kostea, mutta kuitenkin jo näyttää huomattavasti enemmän omalta itseltään!

Nyt uni maistuu, kun on puolitoistatuntia taas riehuttu kaverin kanssa :)

Lopuksi vielä yksi kuva viikonlopulta. Hugo löytänyt itselleen sohvan parhaan paikan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti