sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Hugo vs. seiväs 6-0

Tänään oltiin lenkillä koko porukka - Hugo, minä ja Risto. Käytiin pitkä lenkki (pennun mittakaavassa ainakin), johon kuului mm. pururataa ja ruohoniitty, jossa heiteltiin keppiä. Nyt on kyllä uni maistunut hyvin pojalle :) Alla kuvasatoa n. 15-viikkoisesta Hugosta.
Seuraavana kuvasarja Hugosta seipään kimpussa:

Tulipa tänään muuten havainnoitua myös sellainen seikka, että minun vaatekaapista löytyy enää vain muutamia vaatteita, joita Hugo ei olisi hieman "parannellut". Farkuissa on silmäpakoja ja törröttäviä langanpätkiä, lenkkivaatteissa on hampaiden tekemiä viiltoja ja paidoissa reikiä. Kovasti tekisi siis mieli vaateostoksille, mutta toisaalta nyt se taitaa vielä olla turhaa - ei ne kauaa kuitenkaan uudennäköisinä säilyisi :) Eli taidanpa odottaa siihen, että tuo Hugon hampaidenkäyttöinnostus alkaisi hieman laantua. Hyvä puoli tässä vaatteiden puremisessa on se, että huonekalut ovat ainakin toistaiseksi saaneet jäädä rauhaan. Eli toisaalta parempi näin - ei tarvitse tehdä remonttia muualle kuin vaatekaappiin!

4 kommenttia:

 1. Mukavan kepukanhan se Hugo on itselleen jäljittänyt:)t M

  VastaaPoista
 2. Tai oikeastaan tuo kepukka oli Riston "jäljestämä" - ei Hugon. Risto vain sitten Hugon iloksi tökkäsi sen pystyyn keskelle niittyä :) Ja kyllä oli Hugolla hauskaa sen parissa!

  VastaaPoista
 3. olipa söpöjä kuvia taas... ehdinpä nyt kurkkaamaan.. ollut välillä pakollisia
  kokouspäiviä:-)
  tv.Ritva

  VastaaPoista
 4. Nyt ei vähään aikaan olekaan tullut uusia päivityksiä, kun minulla on netti takkuillut! Modeemi mennyt rikki ja nyt odotellaan, että uusi saapuisi :) Sitten taas lisää kuvapäivityksiäkin!

  VastaaPoista