torstai 28. lokakuuta 2010

Silmät meikattuna

Nyt näyttää Hugo tosiaan juuri siltä, kun itsekin joskus näytti lainatessaan pienenä salaa äitin meikkejä. Oltiin nimittäin tänään rabiesrokotuksessa ja samalla pyysin katsomaan Hugon silmät, kun ovat vuotaneet ja rähmineet lähiaikoina sen verran paljon. Eläinlääkäri värjäsi silmät nähdäkseen, ettei silmissä ollut haavaumia. Ja väriaine oli mukavan oranssinkeltaista. Nyt on sitten silmävalkuaiset Hugolla aivan neonkeltaiset ja silmänympärykset puolestaan ihan oranssina. No pääasia tietysti, ettei haavaumia löytynyt. Nyt on sitten kuuri silmätippoja ja toivotaan, että niillä lähtee tulehdus ja lakkaa rähmiminen.

Tänään olen menossa käymään tallilla ja Hugo pääsee ensimmäistä kertaa hevosia katsomaan. Mahtaa olla siinä pojalla ihmettelemistä! Mortti on kuitenkin onneksi rauhallinen suomenhevonen, joka on tottunut koiriin, joten sen osalta ei tarvitse pelätä säikkymistä. Ja luulenpa, että Hugo tänään vielä katselee näitä kummia suuria otuksia vähän kauempaa. Nyt täytyy lähteä "meikinpoistoon", sillä Hugon ulkonäkö herättää tällä hetkellä kovasti kummastusta muissa.. Onneksi on ilmeisesti vesiliukoista, joten pitäisi kyllä lähteä silmänympäryksistä se aine!

2 kommenttia:

  1. Olihan siinä hepassa Hugolla vähän ihmettelemistä:) Nuuskutteli tallilla niin innokkaasti, että huomatessaan hepan, näki ekaksi vain valtavan pari jalkoja...ja sitten hauvan silmistä(keltaisista)kuvastui aito hämmästys, kun se nosti päätään ja näki koko Mortin!t M

    VastaaPoista
  2. No olipa tosiaan! Mutta yllättävän nopeasti Hugo tottui siihen valtavaan otukseen, ja alkoipa jopa se Mortin häntäkin näyttämään Hugon mielestä mitä sopivimmalta leikkikalulta.. Voi olla, että Mortti olisi ollut eri mieltä!

    VastaaPoista