tiistai 12. lokakuuta 2010

Pitkästä aikaa

Ei olekaan tullut reiluun viikkoon kirjoiteltua, kun on ollut nettiyhteyden kanssa ongelmia. Nyt vihdoin saatu taas netti käyttöön, tosin sen verran hidas, etten vielä viitsi edes yrittää latailla kuvia! Kuvapäivityksiä siis vasta, kun on saatu toimiva modeemi ja riittävä nopeus nettiin.

Mutta paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua tässä noin viikon aikana. Ensinnäkin täytyy todeta, että Hugo on alkanut hieman rauhoittumaan. Tokihan se yhä on pentu ja menokin on sen mukaista (mikä siis täysin ymmärrettävää ja jopa toivottavaa), mutta enää leikit eivät ole ihan yhtä rajuja ja kädet ja jalat eivät ole enää niin kovilla! Hampaat ovat alkaneet kuitenkin nyt heilua, ja sen myötä puruintokin on yhä tallella. Se vain on nyt suunnattu käsien ja vaatteiden pureskelun sijaan erinäisiin kohteisiin. Viime viikon aikana kohteena olivat mm. styroksipala (ei mitään käsitystä, mistä Hugo tämän on löytänyt), jalkalista, puhelinjohto (ei tosin syynä nettiongelmiimme!), kenkä ja onneksi myös luvalliset puruluut.

Tuosta hampaiden heilumisesta vielä sen verran, että olen tosiaan suuhun kurkkinut nyt päivittäin ja jo lähes viikon ajan ovat etuhampaat heiluneet ihan huomattavasti. Tänään olikin ilahduttava löytö suussa. Huomasin sen vasta, kun Hugo makoili selällään rapsutettavana. Näin maatessaan sen suu on aina raollaan ja se ikäänkuin hymyilee. Niinpä näkyikin ihan selvästi, että alaetuhampaan paikalla on kolo. :)

Ensimmäinen punkkilöytökin on nyt tehty. Se "sattui" viikonloppuna lenkin jälkeen, kun rapsuttelin Hugoa. Punkki oli löytänyt tiensä Hugon niskaan, mutta valitettavasti sai kyllä lähtöpassit. Hugon siskojen Usvan ja Emman omistaja nappasi punkin niskasta, eikä Hugo ollut moksiskaan!

Niin huomenna muuten olisi sitten Hugolla 2. rokotuksen vuoro. Sen jälkeen uskaltaakin sitten vielä vapaammin liikkua ja tapailla koiria. Ja yksi merkittävä juttu on se, että pääsemme Hugon kanssa osallistumaan pk-lajeja harrastavan liiton koulutuksiin. Ensi sunnuntaina vuorossa olisi seuraamistreeniä :)

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Meilläki oli eilen toinen rokotus,raivotauti viel parin viikon päästä nii kaikki kunnossa. Onko uudesta pentutapaamisesta ollut puhetta? Tai käyttekö miten usein lenkillä kaijan ja nepin kanssa? Voitaisiin Kiran kanssa tulla joskus mukaan.

  T: Petra ja Kira

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Meillä samalla tavoin - rabies parin viikon päästä vielä ja sitten on kaikki rokotukset vähäksi aikaa kunnossa.

  Jossain vaiheessa oli puhetta, että voisi yrittää ottaa jokin ajankohta esim. lauantaiaamuisin, jolloin lenkille lähtisivät kaikki jotka mukaan pääsevät! Nyt tänä viikonloppuna (siis huomenna) ei ilmeisestikään vielä ole lenkkiä, mutta jatkossa voisi yrittää jonkin ajankohdan löytää, joka sopisi mahd. monelle.

  Olemme nyt käyneet Kaijan ja Nepin kanssa vaihtelevasti aina sen mukaan miten aikataulut sopivat yksiin. Mutta olisi tosiaan kiva taas nähdä muitakin pentuja - pääsisivät kaikki taas oikein kunnolla leikkimään :)

  terv. Noora ja Hugo

  VastaaPoista