torstai 18. marraskuuta 2010

Lunta tulvillaan

Aamulla oli ihana herätä ja huomata, että vihdoin tännekin on saatu kunnon lumipeite. Otin kameran mukaan aamulenkille, koska arvasin, että Hugon reaktio ensilumea kohtaan olisi tallentamisen arvoinen. Aluksi meno oli yhtä pomppimista - aivan kuin jänis. Vähitellen pomppimisen lomassa välillä Hugo työnsi kunon syvälle lumeen ja juoksi onnessaan lumen kertyessä nenän päälle. Ja sitten tietysti asiaan kuuluivat myös hepulikohtaukset eli päätön juokseminen sinne tänne. Hauskaa oli ja kyllä taisi venyä aamulenkki paljon normaalia pidemmäksi - niin kiva oli sitä hauvalapsen riemua katsella :)

Tässä lyhyt videopätkä, joka kuvaa hyvin sitä, millaista meno oli:

Alla olevassa kuvassa maisema lenkkipolulta - oli niin ihanan talvista! Harmi, että päivällä menee vielä plussan puolella ja tiet näyttävät jo aika loskaisilta. Eipä taida kauaa pysyä vielä tuo lumipeite maassa.

Ja tässä kuvassa (samoin kuin päivitetyssä yläpalkissa) Hugo nauttimassa ensilumistaan.

Tänään aamulla kurkin taas Hugon suuhun ja ilahduksekseni huomasin alakulmureiden hieman heiluvan. Eli näyttäisi nyt kuitenkin, että ne lähtisivät itsekin. Nyt siis paljon vetoleikkejä, pureskelemista ja vähän niitä itsekin heiluttelen, että lähtisivät itsestään! Olen muuten melko varma, että Hugo säikähti kuullessaan, että joutuisi olla huomenna nälissään nukutuksen takia ja päätti sitten vähän "höllätä otettaan hampaista" :)

Vein tänään kontrollinäytteen virtsatietulehduksen hoitoon käytetyn antibioottikuurin loputtua maanantaina. Eläinlääkäri sitten soitti, että vielä näkyy tulehdussoluja ja bakteereja melko runsaasti ja nyt myös virtsan pH oli noussut, mikä osoittaisi myös sitä, että tulehdus on päällä. Itsekin tänään varsinkin havaitsin, että taas on Hugolla pissaamisen tarve lisääntynyt. Oireet hävisivät jo antibioottikuurin aikana, joten luultavasti ne olivat kuitenkin oikeita antibiootteja. Nyt vaan sitten uusi vähän pidempi antibioottikuuri, jotta saataisin pöpö nitistettyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti