tiistai 23. marraskuuta 2010

Monta hyvää uutista!

Täällä nautitaan edelleen täysillä lumisista keleistä! Ulkoa ei oikein aina malttaisi edes palata sisälle, kun kaikkialla on niin kaunista. Pari kuvaa taas lumisista keleistä.
Ensimmäiseksi kuva lumisesta lenkkipolusta:

Hugo lumisissa maisemissa. Silmät kiiluvat - kiitos kännykkäkameran salamavalon:

Ja tässä Hugo katselee penkiltä käsin aamun menoa:


Virtsatietulehduksen oireet ovat taas hävinneet eli tuntuvat antibiootit taas tepsivän. Toivotaan, että tällä kertaa annos ja kuuri pituus olisivat kohdillaan ja pysyisi pöpö poissa kuurin jälkeenkin! Ja hampaista sen verran, että toinen alakulmuri on irti ja toinenkin heiluu ja selvästi on alkanut "kuolettumaan" eli eiköhän sekin sieltä tässä ihan lähiaikoina lähde :)

Maanantaina kävimme Kaijan ja Nepin kanssa A-estettä treenaamassa. Alkuun sai taas lähes tulkoon nostaa Hugon esteestä yli, mutta pikkuhiljaa Hugo rohkaistui enemmän ja enemmän. Ja niinhän siinä kävi, että loppuen lopuksi Hugo juoksi esteen yli jo ihan ilman houkutteluakin! Sen täytyi vain saada hetki sulatella asiaa ja pohtia, että mitäköhän sen oikein halutaan tekevän. Nyt jotain selvästi loksahti paikoilleen ja Hugokin huomasi, ettei se A-este olekaan yhtään hullumpi juttu. Kivaahan se on, kun saa kehuja, nameja ja leikkimästä ylityksen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti