sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Joulu meni ja vuosi vaihtui. Joulusta sen verran, että meni aika samalla kaavalla kuin edellisenäkin vuonna - valokuvia tuli taas otettua eli jossain vaiheessa yritän saada niitä lisättyä tänne. Uusi vuosi meni meillä Hugon kanssa paremmin kuin hyvin. Ei jännittänyt raketteja ollenkaan, vaikka lenkillä ollessa ammuttiin välillä ihan läheltäkin - toki ei ihan pahimpaan aikaan ulos mentykään. Osa illasta vietettiin kaverillani, jolla on se Jami-koira, josta kirjoittelin aiemmin. Meno oli siis jälleen aika hulvatonta ja kuvia kaveruksista tuli taas otettua - lataan nekin tänne kyllä tässä lähipäivinä!

Huomenna onkin ensimmäinen kerta agilitykurssista, johon ilmoittauduimme. Innolla odotamme, vaikka varmaan aika paljon tulee vain entisen kertausta, kun kyseessä tosiaan on taas alkeiskurssi. Kirjoittelen sitten taas, että miten on sujunut :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kun löysin Hugon blogin :) Mulla on kanssa 9kk pk tricolour collietyttö Freya ja on kivaa seurata toistenkin touhuja! Hyvää Uuttavuotta teille!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että siellä on uusi collielukija! Nyt on ollut kylläkin aika hiljaista täällä blogissa, mutta eiköhän tässä taas ala enemmän taas olla touhuamisia nyt, kun joulun lomailut on ohi :) Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja Freyallekin!

    VastaaPoista