lauantai 14. tammikuuta 2012

Nyt niitä kuvia!

Tässä vihdoin ja viimein tulee niitä lupailemiani valokuvia joulusta! Näiden lisäksi joitain valokuvia myös pelkästään Hugon valokuva-albumissa, johon tosiaan löytyy linkki tuossa vasemmassa sivupalkissa linkeissä. Ensin kuvia Hugosta kuusen kanssa


Sitten kuva poikien joulupuuron syönnistä. Hugo näyttää ihan siltä kuin yrittäisi lipaista pupua, mutta kyllä se ilmeisesti kuitenkin ihan vain puuroa maisteli :)

Illemmalla Hugo tutustui lahjoihin - sekä omiin että kaikkien muidenkin!

Ja lahjojen jakamisen jälkeen Hugo keskittyi sitten omiensa avaamiseen.

Ja tässä Hugo yhden lahjansa kanssa - sen nimi on Verneri :)


Sitten kuvia uudenvuodenaatolta, jonka tosiaan vietimme yhdessä Jamin omistajien kanssa. Hugo ja Jami pääsivät riehumaan ja niinpä kuvatkin ovat lähinnä taas epätarkkoja ja harvassa näkyy molempien koirien kasvot samaan aikaan :)2 kommenttia:

  1. Ihania riehumakuvia ! Meillä on Freyan kaverina iso musta kissa Igor ja nämä kaksi riehuvat ihan samalla tavalla. Me ollaan Freyan kanssa vähän Toko alkeita harjoiteltu, mutta se on jotenkin niin kauhean "vakavaa". Mä luulen että mekin lähdetään kokeilemaan Agilitya jos täältä löytyy läheltä paikka! :)

    VastaaPoista
  2. Enpäs olekaan aiemmin kuullut, että kissa ja koira riehuisivat keskenään :) Mekin tosiaan treenaillaan tottelevaisuutta tuolla palveluskoirapuolella, mutta halusin myös agilityn tähän rinnalle juuri siksi, että se on mukavan rentoa ja hauskaa puuhaa molemmille. Toki Hugo tykkää muustakin harrastamisesta, mutta agilityssa se tuntuu oikein syttyvän :) Eli kokeilkaa ihmeessä, jos sopiva paikka löytyy!

    VastaaPoista