lauantai 28. tammikuuta 2012

Täysissä voimissa

Hugo tosiaan parantui vatsataudista yllättävänkin nopeasti, vaikka olikin niin raju pöpö, että vähän väliä sai juosta ulkona. Sunnuntaina ei enää ollut vatsa sekaisin ja uskallettiinkin sitten mennä agilityynkin maanantaina. A-este tosiaan sujuu nyt hyvin eli seuraavana mörkönä tulikin puomi. Nyt Hugo menee puomia puolesta välistä ja ensi maanantaina olisi tarkoitus saada puomi kokonaisuudessaan läpi.

Tänä viikonloppuna onkin Hugolla ihan extrakiva viikonloppu :) Eilen olimme koirapuistossa yhden tutun koiran kanssa ja tulipa sinne sitten muitakin koiria. Oli yksi colliekin joukossa! Hienosti sujui leikit, vaikka suurin osa porukasta oli poikia. Ei tullut ärinöitä ja jos tulikin niin ei ainakaan Hugon puolelta.

Tänään olemme menossa pitkästä aikaa Kaijan ja Nepin kanssa lenkille ja treenailemaan tottista. Nyt vuodenvaihteessa on tullut otettua aika kevyesti tottistreenien kanssa, mutta nyt pikkuhiljaa olisi tarkoitus alkaa taas vähän säännöllisemmin ja suunnitellummin treenaamaan. Seuraavana etappina siellä pk-puolella olisikin se BH-koe tällä kaudella...

Huomenna olisi vuorossa sitten ensimmäinen tapaaminen Hugolla ja Markuksen siskon Ludde-koiralla. Toivottavasti näilläkin pojilla leikit sujuu hyvin, niin voisi sitten myöhemminkin käydä yhdessä leikkimässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti