keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kaikkea kivaa :)

Paljon kivoja asioita tapahtunut ja/tai tiedossa! Ensinnäkin tänään olivat ensimmäiset I-HAH:n kilpailuvalmiiden ryhmän treenit ja oli kyllä kivaa! En nyt vielä saanut aikaiseksi laittaa tänne ratapiirrosta, mutta oli aika kivan tuntuinen rata. Paljon oli takaakiertoja ja persjättöjä ja kouluttajamme Emilian avustuksella ja neuvoilla saatiin rata tosi sujuvan tuntuiseksi! Hugo on hyvin oppinut takaakierrot eli "kierrä"-käskyllä tietää selvästi, mitä tehdä. Ei tarvitse enää välttämättä blokata jalalla koiran pääsyä esteelle esteen edestä, vaan Hugo tietää kiertää takapuolella hyppäämään ihan ilmankin! Ja tänään ihan uutena opin vastakäden käyttämisen ohjaamisessa. Aiemmin en ole juurikaan vastakättä tajunnut käyttää, mutta tänään tuli käytettyä ja Hugo luki mielestäni hyvin tätä ohjausta. Eli esim. esteeltä jatkettiin U:n muotoiselle putkelle, mutta koira ei saanutkaan mennä putkea siitä päästä, joka oli suoraan esteen edessä. Tässä kohdassa vastakädellä sai hyvin otettua koiran haltuun ja näin estettyä putken imu. Ja kun haltuunotto oli onnistunut, tehtiin vapautus riittävän ajoissa, jotta matka jatkui sujuvasti putken oikeaan päähän. Ja hyvin toimi!

I-HAH:lla on seuran 20-vuotisjuhlat 24.11. ja ilmoittauduin juuri juhliin mukaan. Epäröin pitkään, kun vasta niin tuore seuralainen olen, etten vielä tunne kovin suurta osaa I-HAH:laisista. Mutta siellähän sitä tutustuu ja kyllähän siellä tuttuja kasvoja treeniryhmistä ja toimikuntatyöskentelystä löytyy ainakin!

Tänään tuli myös iloinen uutinen HSKP:n tokojaostolta. Laitoin HSKP:n toko2-kurssin jälkeen viestiä tokojaostoon ja kyselin paikkoja jatkoryhmistä. Toko2-kurssin jälkeenhän ei ole enää kursseja, vaan seuraavana ovat jatkuvatoimiset ryhmät "tokolupaukset" ja "kilpailuvalmiit". Hieman jänskätti, koska viime viikolla tuli viesti, että ryhmiin on vain pari paikkaa, mutta meille mahdollisesti olisi paikka. Ryhmien kouluttajan toimii Pirkko Bellaoui, joka oli myös viime viikonlopun tokokeidemme tuomarina. Tämän vuoksi pelkäsin hieman, että pilasimme huonolla koesuorituksellamme mahdollisuudet ryhmään pääsyyn. Tänään kuitenkin tuli viesti, että meidät on hyväksytty tokon kilpailuvalmiiden ryhmään! Olin tästä uutisesta valtavan innoissani - kaipaamme ehdottomasti ohjattuja treenejä ja vieläpä häiriöharjoituksia. Maanantaina homma alkaa siis teorialuennolla ja sitten seuraavana lauantaina alkavat varsinaiset tokoilut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti