torstai 27. maaliskuuta 2014

Kesän treenisuunnitelmia

Seuran treeniaikataulut on nyt julkaistu kesän osalta eli alkaa kesän kuviotkin vähitellen selkiytymään :) Lupaavien valmennusryhmän treenit jatkuvat samaan aikaan kuin talvikaudellakin eli tiistai-iltaisin ja kouluttajana toimii kesäkaudella Jenna Caloander. Olen toiminut nyt vuoden ajan apukouluttajana, joten nyt kesällä minulla on ensimmäistä kertaa oma koulutettava jatkotason ryhmä. Uusia haasteita siis tiedossa, mutta innolla kyllä odotan kouluttamistakin!

En ottanut Hugolle nyt kesäkaudella agilityn normaalitreeniryhmää ihan siitä syystä, että nyt talvikaudella mielestäni on jäänyt liian vähän aikaa vapaatreenaamiseen. Treenattavien asioiden listalle on kertynyt yhtä sun toista, mutta kaikki vapaatreeniaika on mennyt oikeastaan kontaktien treenailuun. Sen sijaan kesällä me treenataan Hugon kanssa tokoa seuramme ryhmässä. Ohjatuista tokoista on vierähtänyt jo reilu vuosi eli mielenkiinnolla mennään nyt kokeilemaan, miten motivaatio ja toisaalta myös keskittyminen riittää ohjatuissa treeneissä nykyään. Omatoimitokoillessa Hugo on ollut selvästi innokkaampi kuin silloin aikoinaan, ja yritän nyt kaikin keinoin ylläpitää intoa meillä molemmilla!

Sekä kouluttaminen että tokoilut osuvat keskiviikolle, mikä loppuen lopuksi on aika kiva juttu. Jää siis viikkoon monta päivää, jolloin ei ole mitään ohjattuja treenejä, joten riittää aikaa omatoimitreenailuillekin! Ja olisi kyllä kiva päästä tänä kesänä katsastamaan uusia pääkaupunkiseudun lenkkimaastoja eli nyt sellaiseenkin jää mahdollisesti aikaa viikoilla, eikä tarvitse kaikkia arkipäivän lenkkejä kiertää täällä kotikulmilla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti