tiistai 15. maaliskuuta 2011

No nyt niitä kuvia

Tänään minulla on ollut opiskeluista vapaapäivä (tai no tehtävää ja opiskeltavaa riittää, mutta luentoja ei ollut), ja sattui jopa kauniin aurinkoinen päivä. Niinpä nyt vihdoin onnistuin nappaamaan taas pari valokuvaa. Tosin kuvista osa otettu ihan kännykkäkameralla...

Tässä ensin muutama kuva, jotka otin aamulenkin yhteydessä (tosiaan kännykällä).Seuraavassa kuvassa Hugo nautiskelee herkkua, jonka ostin eilen käväistessäni eläinkaupassa.

Hugo ei ole aivan herkkämahaisimmasta päästä, mutta ihan kaikkea ei sen maha siedä. Näin ollen esimerkiksi siankorvat yms todella rasvaiset herkut on poistettu meidän namilistalta. Naudan luut ovat toimineet hyvin ja uusimpana kokeiluna oli myös kuivatut keuhkot, jotka tuntuivat myös maistuvan ja sopivan mahalle. Nyt päädyin sitten kokeilemaan lampaan jalkaa (pakkausmerkinnät saksaksi, mutta näyttäisi mielestäni olevan sorkkaosa). Tämäkin osoittautui Hugolle sopivaksi pureskeltavaksi, sillä tuntui maku olevan pojan mieleen ja maha ainakin toistaiseksi ollut moitteettomassa kunnossa. Tosin vasta eilen sai maistaa ensimmäistä kertaa kymmenisen minuuttia, mutta siinä ajassa hävisi puoli luuta ja ainakin siankorvat yms. olisivat kyllä pistäneet mahan sekaisin välittömästi. Näyttää siis lupaavalta :) Ainoana miinuksena on se, että luusta lähtee jonkun verran terävähköjä luunsiruja eli ilman valvontaa ei uskalla jättää pureskelmaan.

Aamupäivän ajan on aurinko paistanut parvekkeen puolelle lämpimästi, joten Hugo on päässyt harrastamaan suosikkipuuhaansa: naapureiden kyttäystä! Se rakastaa seistä parvekkeella ja katsella pihan menoa. Parvekkeen seinämä on tummennettua lasia, joten siitä näkee läpi. Hugo voisi hyvin seistä vaikka puoli tuntia parvekkeella katselemassa ja ihmettelmässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti