tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tyttöystäviä

Hugon kiinnostus tyttöjä kohtaan tuntuu kasvavan. Nyt jopa Ronja, jonka kanssa olemme käyneet leikkimässä pienestä pitäen, on alkanut kiinnostaa Hugoa. Ei sillä, etteikö Ronja olisikin oikein mainio tyttöystäväkandidaatti, mutta aiemmin Ronja ja Hugo ovat olleet niin tiiviisti kavereita, ettei Hugo ole edes tuntunut huomaavan, että leikkikaverina on tyttö. Onneksi kuitenkin yhä sujuu leikitkin eli taas eilen puistossa käydessä oli vuorossa monenmoisia leikkejä ja paineja :)

Alla video, jossa kuvattuna pieni pätkä kaverusten leikistä, jossa mukana myös taas sellainen Hugolle tyypillinen "pikkurisu" :) Videon lopussa Ronja päätti, että risu oli hänen, ja Hugohan tottelee, kun tytöt komentaa!


Hugo on alkanut keksiä kaikenlaista pientä puuhastelua sillä aikaa, kun se on yksin kotona. Aiemmin ei juurikaan minkäänlaisia tuhoja ole ilmennyt lukuunottamatta sitä yhtä nettijohdon syömistä viime syksynä. Sunnuntaina kuitenkin oli Hugo löytänyt yksinollessaan (eikä edes ollut yksin kotona pitkää aikaa) keittiön pöydältä saksanpähkinäpussin. Tässä kohdassa tietysti voi ihmetellä, että miksi se oli jätetty siihen Hugon saataville - jopa ärsyksi - mutta kyse oli siis inhimillisestä erehdyksestä. Erehdys sitten johti siihen, että Hugo kävi tämän pussin sietä noutamassa ja tyhjensi sen. Yksi pähkinä oli Riston tullessa kotiin löytynyt huoneen nurkasta. Hugo ei varmastikaan ollut huomannut sitä, muuten ei sitäkään varmasti olisi jäänyt todistusaineistoksi :) Hugo on ilmeisesti kuullut puhuttavan hyvistä ja huonoista rasvoista....

Ja sitten toinen tempaus oli eilen, kun Hugo oli ollut suht pitkän päivän yksin kotona. Hugon lelut ovat aivan pennusta lähtien säilytetty pajukorissa, ja aina on Hugo antanut korin seistä eteisen nurkassa rauhassa. Tietysti sieltä on aina haettu leluja, mutta itse koriin ei Hugo ole koskaan koskenut. Nyt se olikin sitten jyrsitty pieniksi palasiksi ja palaset löytyi ripoteltuna eteisen matolta (katso kuva). Meni hetkinen ennen kuin sain kaikki pienetkin palat irrotettua matosta :)

Hugo ihailee aikaansaannoksiaan:


Sunnuntaina muuten pitkästä aikaa mittasin Hugon säkäkorkeuden. Näytti lukemaksi noin 59 cm eli alkaa olla ihan miehen mitoissa, kun rotumääritelmän mukaan uroksen säkäkorkeus tulisi olla 56-61 cm. On jo kauan näyttänyt tuo korkeuskasvu hidastumisen merkkejä, joten tuskin tulee tuosta enää kauheasti kasvamaankaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti