perjantai 30. maaliskuuta 2012

Huomenna ylläritokotreenit!

Tai no eihän ne oikeastaan yllätyksenä olisi pitänyt tulla - kyse oli enemmänkin unohduksesta.... Ennen VKK:n tokotreenejen aloittamista kyselin HSKP:n tokokursseista ja silloin sanoivat, että TOKO1-kurssille (6 kertaa) otetaan yleensä osallistujat suoraan alkeiskursseilta ja näin ollen sinne on vaikea päästä, kun ei kuitenkaan alkeiskursseille meidän enää ollut järkevää mennä. Niinpä kuitenkin jäin jonoon, jos paikkoja vapautuisi, mutta sittemmin löysin tuon VKK:n tokon ja tavallaan tuli hieman unohdettua se pieni mahdollisuus, että sinne HSKP:n kurssille pääsisi.

Tänäänpä tuli sähköposti, että meille olisi paikka ryhmässä, joka alkaa HUOMENNA! Sen sai vielä peruuttaa, mutta hetken pohdinnan jälkeen päätin, että kyllä me mennään sinnekin. Vähän paljonhan se on, että viikossa on kolmet ohjatut tottelevaisuustreenit, mutta näin mennään nyt vähän aikaa! Ja toisaalta kyllähän sitä treenailtua tulisi kuitenkin lenkkeilyn yhteydessä :) Eli nyt vain pitää muistaa pitää Hugolle treenivapaita päiviä noina välipäivinä, ettei ala poikaa kyllästyttämään.

Ja tosiaan kyseessähän on vain kuuden kerran kurssi, josta voi mahdollisesti päästä jatkamaan TOKO2-kurssille. Eli katsotaan nyt tämän kurssin verran ja sitten jos jatkomahdollisuus olisi niin sitten mietitään miten edetään :)

Eilisistä tokotreeneistä sen verran vain, että ensimmäistä kertaa onnistui seuraamisesta seisomaanjättö! Olemme oikeastaan vasta kaksi viikkoa sitten alkaneet harjotella seisomisliikettä ylipäänsä. Alkuun tein niin, että stoppasin Hugon käännähtämällä sen eteen ja laittamalla namikäden sen nenän eteen. Vähitellen pidensin aikaa, jonka vaadin sen seisovan paikoillaan ennen namin saamista ja tosiaan eilen sen sitten stoppasi jo seisomaan, vaikka jatkoin kävelyä. Eikä tullut edes mitään höntyilyjä, vaan Hugo malttoi nätisti odottaa, kunnes palasin sen luokse palkkaamaan. Tietysti odotusaika oli vielä lyhyt, mutta valtavan nopeasti on kyllä oppinut tuon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti