tiistai 20. maaliskuuta 2012

Keinu suoritettu!

Tällä hetkellä fiilikset kaksijakoiset, koska kuten epäilinkin, niin emme Hugon kanssa tulleet valituiksi jäsenkatselmuksista. Jäikin itselle sellainen fiilis, että etenkin sen pannasta kiinnipitämisen takia varmaan näin käy. Tokihan se antaa varmaan sellaisen kuvan, että ne painotetut yhteistyö ja motivointi eivät ole kunnossa.. Toisaalta taas tällä hetkellä on ihan huippufiilis, koska tänään oli taas agilityn vapaavuoro ja treenit meni ihan loistavasti! Nyt, vaan niin harmittaa, että sunnuntaina ei pystytty näyttämään tällaista samanlaista treenausta :)

Vaikka kaverikoira edeleen tuoksui Hugon mielestä ihanalta (kuten viimeksikin) niin silti Hugo pysyi hallussa. Pari kertaa lähietäisyydellä ollessa erehtyi hetkeksi haistelemaan tyttökoiraa, mutta tuli luokse kutsusta ja keskittyi muuten älyttömän hyvin. Hugo pysyi hallinnassa, vaikka kaverit teki omia treenailujaan ympärillä ja vaikka menivät läheltäkin. Itse yritin keskittyä oikein erityisen paljon kehumaan ja tsemppaamaan Hugoa ja olemaan positiivinen, ja selvästikin Hugo oli entsistä innostuneempi touhusta ja kiinnostui kovasti työskentelystä kanssani. Eli eiköhän me niellä pettymys tuon edellisen katselmuksen jäljiltä ja tähdätä kohti uusia haasteita :)

Tämän päivän treeneistä vielä sen verran, että Hugo yllätti positiivisesti keinulla! Heti ensimmäisellä yrityksellä se marssi keinulle kuin vanha tekijä. Vähän jouduin hidastamaan sen menoa siinä vaiheessa, kun keinu lähti vajoamaan, mutta muilta osin meni hienosti. Parilla ekalla kerralla otin keinun laudasta kiinni ja laskin keinun vähän tavallista hitaampaa alas. Kun Hugo ei ollut moksiskaan pienestä tärähdyksestä kokeilimme ihan "vapaalla pudotuksella" eli Hugo marssi keinulle, minä stoppasin namin avulla sen oikeaan paikkaan ja annoin keinun tippua ihan itsestään. Eikä Hugolla silmäkään värähtänyt eli sai kyllä jättikehut minulta suorituksen jälkeen ja useammat pallon heitot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti