tiistai 17. heinäkuuta 2012

Into veks

Hugo on nyt lähipäivinä ollut tavallista väsähtäneemmän oloinen. Lenkeille kyllä lähtee mielellään, mutta ei ole ehkä aivan yhtä leikkisä kuin normaalisti on ollut. Tosin syttyy hetkessä, jos ottaa lelun tai kepin esiin ja aloittaa leikin! Treenatessa olen huomannut tämän myös. Agilitysta kyllä aina innostuu, mutta esimerkiksi eilen illalla tokotreenailujen parissa oli vähän laiskahko ja innoton. Tekee kyllä ja etenkin jätöt menivät eilen hyvin, mutta Hugo ei ole tekemisestä yhtä täpinöissään, kun normaalisti.

Kyse ei voi olla mielestäni kuumuudesta, kun aurinkoakaan ei juuri ole lähipäivinä näkynyt. Myöskään liikatreenaus ja sen aiheuttama kyllästyminen ei oikein voi olla syynä, koska treenailuja on kertynyt nyt lähiviikkoina tavallista vähemmän. Tänään ajattelin ottaa taas ihan lyhyet tokosessiot lenkin yhteydessä ja otan tällä kertaa namien lisäksi pallon mukaan - eilen palkkasin pelkillä nameilla. Täytyy katsoa, saanko poitsuun vähän enemmän eloa :)

Täytyy tässä nyt seurailla tilannetta, josko on vain ohimenevää. Pohdin myös, että johtuisikohan tämä kastroinnista? Jotkut, kun ovat sanoneet leikkauksen voivan aiheuttaa jonkinlaista rauhoittumista... Ehkä Hugo kaipaa enemmän sitä leikkiä siihen treenin kylkeen - agilityssahan palkkaan lelulla ja siellä kyllä syttyy hetkessä! Onkin melkein ongelmaksi muodostunut, että se innostuu pallosta jopa siinä määrin, etten meinaa saada sitä irroittamaan palloa. Tähän täytyykin nyt keskittyä eli vaihtaa pallo aina johonkin tosi herkkuun, jotta saa pallon luovutuksen varmaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti