keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mölleilyä

Pitäisi mennä nukkumaan, joten tässä vain pikapäivitys eilisten tokoepisten osalta. Jippi kävi siis Susa Berghällin tuomaroimissa tokoepiksissä ALO-luokassa ja tehtiin siis ensimmäinen kokeenomainen treeni. Edes treeneissä ei olla harjoiteltu palkattomuutta useiden liikesuoritusten ajan, joten nyt oli tarkoitus käydä testaamassa, miten Jipip kestää koetilannetta, jossa välipalkkana on vain sosiaalinen palkka. 

Minua jostain syystä jännitti (vaikka etenkin epiksissä se on toki täysin turhaa!), ja se näkyi ennen paikkamakuuta esimerkiksi Jipin levottomuutena, kun rivissä odotettiin perusasennoissa suorituksen alkamista. Se vähän piippasi ja vaihteli asentoa, mutta heti, kun oikeasti homma alkoi, liikkuri sanoi liikkeen alkavan ja koiria alettiin käskyttää maahan yksi kerrallaan, Jippi skarppasi ja levottomuus häipyi. Paikkamakuussa pysyi rauhallisena, mutta vaihtoi loppuvaiheessa asennon sfinksistä toiselle lonkalle, mistä johtuen pisteiksi 9,5. Muut osiot näkyvätkin videolla, joten en sen kummemmin niitä selittele paitsi, että seuraamisessa kyllä näkyy vielä tosi vahvasti se, kuinka "raakoja" ollaan. Kontakti oli tosi eläväinen ja Jippi välillä kiinnitti huomiota ympäristön häiriöihin, kuten jonkun vinguttamaan vinkupalloon. Nämä toki annettakoon Jipsulle anteeksi, sillä onhan se vielä tosi kokematon ja ollaan ihan kamalan vähän treenattu häiriöitä (ehdottomasti nyt treenin alle!). 


Arvostelu näkyy tässä eli lopputulos oli 195,5/200 pistettä :) 
Olin jo ilmoittamassa Hugoa rally-tokokisoihin, mutta viime treeneissä tehtiin rataa ja tuli todettua, ettei me taidetakaan mennä vielä kisoihin... Hugo oli taas tosi innoissaan treenaamisesta ja edisti selvästi, mikä vaikeutti monen liikkeen suorittamista. Lisäksi tuli kyllä huomattua, että vasemmalle käännös vaatii vielä paljon treeniä ennen kuin pystytään tekemään täyskäännöksiä vasuriin tiukasti. Eli treenit jatkukoon ja katsotaan kisoja sitten, kun saadaan treeneissä tehtyä rataa ilman suuria säätöjä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti