torstai 12. elokuuta 2010

Murinaa ja sikeitä unia

Kyllä on Hugon kanssa mennyt rattoisasti nämä päivät! Joka päivä tulee uusia piirteitä esiin - ensimmäiset haukunnat ja murinatkin on kuultu. Kunnon leikeissä innostuu murisemaan ja kuulostaa jo ihan isolta pojalta - ei mitään vinkunaa :) Haukkumista on oikeastaan ilmennyt ainoastaan meidän sähköhammasharjalle, joka oli latautumassa olohuoneen lattialla. Se oli Hugon mielestä hirmu jännä ja se teki sitä kohti hyökkkäyksiä ja haukahti pari kertaa murinoiden kera. Tästä on videopätkä tekstin lopussa.

Hugolle on tullut myös tavaksi saada riehumiskohtaus pari kertaa päivässä. Tämä siis tarkoittaa juoksentelua, hyökkäilyä, puremista ja murinaa. Normaaleja pennun leikkejä siis - kovasti vain yritetään, että pureminen kohdistuisi leluihin, eikä meidän käsiin ja jalkoihin :) Rauhoittuu kyllä viimeistään sitten, kun ottaa syliin ja rapsuttelee.

Ollaan tehty pikkusia kävelylenkkiharjoituksia tässä ihan pihan läheisyydessä. Vielä sen mielenkiinto suuntautuu kaikkeen muuhun kuin taluttimessa kävelyyn, joten täytyy mennä ihan sen ehdoilla vielä, etei se turhaudu koko hommaan. Pysähdellään siis lukuisat kerrat matkan varrella ihmettelemään erinäisiä asioita ja kovasti kehutaan aina, kun se kävelee nätisti hihnassa.

Tänään käytiin harjoittelemassa autoilua, eikä huonovointisuudesta ollut tietoakaan! Alkuun yritti syliin, mutta kun ei päästetty niin nukahti loppumatkaksi sinne jalkotilaan. Eli oikein reipas poika on ollut ja autoilusta tuskin koituu sille siis minkäänlaista ongelmaa jatkossakaan. Rauhassa pitää tietysti aloitella eli pikkulenkkejä ajellaan näin alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti