sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ruokakuppikriisi

Täällä ollaan ihmetelty sitä, ettei Hugolle ole oikein kertaakaan maistunut vielä kokonainen annos ruokaa. Eli nälkä kyllä tuntuu olevan aika ruoka-aikoina, koska tulee jo valmiiksi odottamaan ruokaa keittiöön, mutta sitten kun antaa niin syö reilu puolet annoksesta ja senkin vähän hanakasti. Käy siis välillä muualla ja tulee sitten jatkamaan.

Käväisimme tuossa minun vanhemmillani ja siellä ruoka oli tarjolla muovisessa syvässä kulhossa ja siitä ei meinannut millään syödä ennen kuin sitten vaihdettiin lautasta. Niinpä nyt kokeilin kotonakin syöttää matalalta lautaselta ja ensimmäistä kertaa meni koko annos ihan viimeistä murustakin myöden! On toki mahdollista, että oli vain nyt nälkäisempi, mutta pitää kyllä kokeilla josko tuo kupin vaihto matalempaan tosiaan auttaisi. Lueskelin keskusteluja, jossa olivat ihmiset tätä samaa havainneet omilla koirillaan.

Ensimmäiset päivä ja yöt Hugo nukkui poikkeuksetta sänkymme alla, mutta nyt on alkanut löytää mukavia lepopaikkoja myös muualta. Tämä on hyvä ottaen huomioon sen, ettei Hugo taida kyllä enää montaa viikkoa tuonne sängyn alle mahtua ryömimään...

Tässä tämän iltainen nukkumapaikka. Luulisi olevan vähän kovanlaista tuossa pöydän reunalla retkottaa, mutta tuntui olevan Hugon mieleen!

Ja tässä kuva Hugosta odottelemassa ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti