keskiviikko 18. elokuuta 2010

Vähän harjoittelua ja paljon leikkiä!

Tänään on oltu vähän "koulun penkillä" eli Hugon kanssa ollaan opeteltu istumista ja vähän paikallaoloa sekä luoksetuloa. Ei vielä olla kovin totisesti alettu treenaamaan näitä, mutta yllättävän nopeasti alkaa Hugo käsittämään, mitä täytyy tehdä namin saamiseksi :)

Tässä siis video, jossa näkyy pätkä jo opittua. Meinasin alun leikata pois, mutta päädyin, että video on itseasiassa hauskempi näin. Alussa hieman takkuilee, kun ei vielä Hugo ihan täysin ymmärrä, mitä pyydetään, mutta loppu hyvin kaikki hyvin!


Treenien lisäksi tänään ollaan leikitty vielä tavallista enemmän. Hugo on ollut kovin pirteä - lieneekö syy viileässä kelissä? Se on malttanut nukkua lyhyempiä pätkiä ja sen kanssa on saanut leikkiä enemmän! Yksi hauska video tuli myös kuvattua palloleikeistä, mutta se kaipaa pientä editointia, joten se ilmestyy nähtäväksi luultavasti huomenna.

2 kommenttia:

 1. Moikka Hugo! Namissa on voimaa! Minäkin teen ihan mitä vain jos nakkia on tiedossa. Siis ihan mitä vaan :) Joskun mä kyllä unohdan mitä jokin käsky tarkoittaa ja yritän tehdä kaikkea muuta. Ihmiset ei vain anna sitä nakkia ennenkuin olen tehnnyt sen oikean asian. Eli vinkiksi - kannattaa kuunnella tarkkaan, silloin saa namin nopeammin ja ehtii syömään enemmän. Mun äiskä lisäs sun blogin linkin mun blogiin - toivottavasti et pahastu!
  Terkkuja Viki

  VastaaPoista
 2. Moi Viki! Kiitos vinkeistä namien saalistukseen - täytyy siis yrittää malttaa kuunnella, mitä minulta pyydetään. On nimittäin tosi turhauttavaa, jos yritän olla nätisti, ja siltikään ei namia tipu!
  Ei haittaa blokilinkin lisäys! Mukavaa vain, että voidaan lueskella toistemme kuulumisia :)
  Hännänheilutuksin ja terveisin Hugo

  VastaaPoista