tiistai 10. elokuuta 2010

Nyt on Hugo kotona!

Eli tosiaan Hugo on nyt haettu ja kotiutuminen on alkanut jo hyvin! Hugo on luonteeltaan utelias, joten uusiin paikkoihin tutustuminen ei ole tuntunut tuottavan vaikeuksia. Meilläkin kiersi melko omin päin koko asunnon heti saapuessaan. Myös ruoka on maistunut Hugolle hyvin uudesta paikasta huolimatta.

Yöllä on Hugolla leikkitauot noin 3.00 ja 5.00, ja samalla vähän itkeskeli, mutta rauhottui, kun laskin sille käden viereen (jota yritti kyllä sitten pureskella hieman). Muuten nukkui hyvin. Lempinukkumapaikaksi on osoittautunut meidän sängyn alusta -valitettavasti ei kyllä tule enää kovin kauaa sinne mahtumaan. Nytkin joutuu Hugo sinne jo ryömimään :)

Vaikuttaa kyllä todella mainiolta pakkaukselta tämä pikkuinen. On kyllä ollut hirmu reipas, joten sujuu varmasti hyvin tämä uuteen kotiin tottuminen!

Lisää kirjoituksia ja kuulumisia tulee varmasti pian. Laitan tähän nyt vain pari kuvaa, mutta lisää kuvia löytyy vasemmalla olevasta linkistä "Hugon kuvasivut".

2 kommenttia:

  1. Hyvin näytti Eriparitassu kotiutuneen ja suhtautui uteliaasti myös ensimäisiin vieraisiin (tai ainakin heidän kenkiinsä):) t M&J

    VastaaPoista
  2. On tosiaan ollut oikein reipas ja hirveän nopeasti sopeutunut kaikenlaiseen uuteen :) Kengät on kovin kiinnostavia, täytyy yrittää pitää tämän kiinnostus sen verran kurissa, ettei tarvitse jatkuvasti kenkäostoksilla käydä! Onneksi sentään on kiinnostunut myös leluistaan, joten pystyy hyvin vaihtamaan kengän leluun ilman, että protestoi.

    VastaaPoista