perjantai 11. heinäkuuta 2014

Pitkospuilla

Meidän oli Hugon kanssa tarkoitus eilen osallistua möllitokokokeisiin, mutta suunnitelmat muuttuivat, kun havaitsin, että Hugolla oli vatsa kunnolla sekaisin. Syylliseksi epäilen hiljattain syöttämääni raakaa jauhelihaa... Hugohan on jokin aika sitten vielä syönyt raakaa jauhelihaa päivittäin, mutta ilmeisesti nyt tauon jälkeen, kun kerralla antoi reilun annoksen, niin pakki ei kestänytkään. Tietenkään... Tyhmä minä! Käytiin sitten eilen hakemassa vatsaa tasapainottavia tabuja ja tänään on onneksi ollut jo taas selvästi parempana - tosin ruokanakin annoin vain riisiä ja äsken nyt riisiä ja hieman kypsennettyä jauhelihaa.

Täytyy nyt yrittää lähiaikoina katsoa uusi möllitoko, jotta saadaan treeniä. Noin viikon sisällä on ollut parit tokotreenit, joissa on tullut huomattua, että Hugo ottaa vieraista paikoista jonkin verran häiriötä. Viikko sitten 3.7. käytiin tokoilemassa Kaijan ja Nepin kanssa vieraammalla hiekkakentällä ja Hugo kävi siellä enemmän kierroksilla ja keskittyi kaikkeen ei-niin-olennaiseen. Paikkamakuu oli tuolloin 3 min ja Hugo kyllä pysyi siellä koko sen ajan melko rauhallisena, tosin makasi alusta loppuun sammakkoasennossa :D Teki kyllä treeneissä ihan innokkaana töitä, mutta jotenkin monessa kohdassa huomasi, ettei keskittyminen ollut täysin tekemisessä - esim. seuraamisessa pysähtyessä Hugo haahuili pari askelta ennen kuin tajusi, että pitäisiköhän ottaa perusasento ja sitten se asento oli totaalisen vino. Maanantaina 7.7. käytiin tekemässä omatoimitokot illalla viileän aikaan ja silloin taas paikkamakuussa Hugo oli koko 3 min tosi skarppina ja muissakin liikkeissä viretila oli sopiva ja keskittyminen melko hyvin tekemisessä. Käännöksetkin tuntuivat taas sujuvan melko ok (jopa sinne vasempaan), kun Hugolla oli huomio koko ajan minussa ja yhdessä tekemisessä. Erona tosin siihen viikon takaiseen tokoiluun oli tosiaan se, että tehtiin rauhallisemmassa paikassa, jossa ei ollut ympäristössä minkäänlaisia häiriöitä. Nyt siis pitäisi mahdollisimman paljon treenailla vieraammissa paikoissa!

Tässä alla on kuva tämän päivän lenkiltä. Käytiin katsastamassa uusi lenkkipolku, joka meni tosi kivoja reittejä pitkospuita pitkin.
Huomenna onkin sitten aika hakea Jippi kotiin :) Kovasti pentua täällä jo odotellaan ja on kiva päästä esittelemään Jippi ja Hugo toisilleen!

Alla vielä muutama kuva viime sunnuntain Wirneen-treenipäivästä. Kuvat ottaneet Jenna Oinonen ja Maija Piippo, kiitos!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti