tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pentu

Blogissa en olekaan vielä lainkaan maininnut, että meille on tulossa pentu, vaikka useimmat tutut jo asiasta tietävätkin :) Ajatus australianpaimenkoiranartusta on ollut mielessä jo jonkin aikaa ja tämä pentue, josta pennun kovasti toivoin saavani, on ollut tiedossa suurin piirtein maaliskuun puoliväliin ajoittuneesta astutuksesta lähtien. Heti kasvattajan tavattuani tuntui ehdottomasti siltä, että olin löytänyt sopivan kasvattajan ja myös sopivan pentueen, ja Prilla-emän tapaaminen vain vahvisti tätä. Jo varhaisessa vaiheessa tuli puheeksi, että mikäli sopiva narttupentu syntyy, se voisi tulla meille sijoitukseen. Niinpä jäätiin sitten vain odottelemaan, mitä tuleman pitää :)

Matkan varrella onkin sitten jännätty ensin, että näkyykö ultrassa pentuja ja minkälainen ja minkä kokoinen pentue syntyy. Pentueen kehitystä on saatu seurata päivittäin, kiitos kasvattajan säännöllisten blogipäivitysten kuvien ja videoiden kera! Ja nyt hiljattain on jännätty sitten vielä terveystuloksia (koko pentue sai puhtaat paperit sekä silmätarkastuksesta että terveystarkastuksesta!) ja lopulta sitä, että mikä näistä ihanista pennuista päätyisi juuri meille. Tänään aamulla sitten saatiin kuulla ihania uutisia, sillä vahvistui, että meille muuttaa noin 1,5 viikon päästä:

WIRNEEN JIPPIJAIJEE

Niin täydellinen aussie-pentu :) Iso kiitos kasvattajalle, Lauralle, tästä ihanuudesta! Pentu on syötävän suloinen, mutta ennen kaikkea vaikuttaisi olevan luonteeltaan ihan huippupakkaus. Pennun nimeksi on päätetty tulevan Saga. Rimmaa hyvin Hugon kanssa ja lisäksi jotenkin tuntuu istuvan hyvin blue merle -tytölle :)

Pentujen ensimmäisistä viikoista löytyy lukuisia blogitekstejä Wirneen J-pentueen blogista. Olisi siis varsin turhaa kirjoitella näistä ajoista tänne, kun valtavan kattavat kuvaukset löytyy tuolta blogista :) Kotiin Saga haetaan näillä näkymin ensi viikon lauantaina ja sitten jännätään, miten Hugo ottaa tulokkaan vastaan. Olen täysin varma, että Hugo saa Sagasta mitä parhaimman ystävän eli sitä ei tarvitse jännätä lainkaan :) Kuitenkin uskon, että ensialkuun Huksu saattaa olla uudesta tulokkaasta aavistuksen mustasukkainen. Mutta kunhan saadaan sille osoitettua, että se on yhä meidän rakas Hugo ja että meiltä riittää huomiota, aikaa ja rutkasti rakkautta tasapuolisesti molemmille, niin olen varma, että Hugokin tajuaa, että on se vain kiva, että on leikkikaveri :)4 kommenttia:

 1. voi tavaton, kun Hugo saa söpön leikkikaverin

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle tulokkaalle,

  t. Monica ja colliet

  VastaaPoista
 3. Ritva: On kyllä koko pentue täynnä söpöjä pikkuisia :)
  Monica: Kiitos kovasti!

  VastaaPoista