sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Omatoimitokot (Jipin päiviksestä siirretty teksti)

Pikainen alle 30 min treenipätkä.
Tasamaanoudossa testattiin palautusta selän takaa ja alkuperäisellä suoraan vasemmalla puolella kääntymisellä. Selän takaa vauhdissa todella herkästi "jarrut pettää" ja ajautuu liian eteen. Nyt draivi oli noudossa superhyvä ja tämän myötä myös perusasentoon käännökset vanhalla tyylillä oli aika jees, joten kyllä me nyt kuitenkin pysytään siinä vanhassa tekniikassa ja hiotaan sitä. Noudossa ote hyvä, mutta kapulan nostot oli vähän turhan riehakkaita. Korjasi kuitenkin hyvin, kun muistutti uudella noutokäskyllä ennen nostoa.
Seuruu tänään aktiivista. Pari kontaktin tippumista, joista huomautus. Kokeillaan nyt jonkin aikaa tätä mustavalkoista linjaa, että huomautus virheestä ja kehuja silloin tällöin, kun tekee hyvin.
Jäävät oli napakat. Palasin palkkaamaan asentoihin ja näissä herkästi tepsuttelua. Palkkasin vasta, kun tassut malttoi pysyä paikoillaan palkkaa odottaessa.
Kaukoissa M-I oli vauhdikas ja loppuun asti suoritettu, joten palkkailin näitäkin (näitä harvoin enää muistaa palkata ja ollut selvästi vähän vajaita asentoja mukana). S-M on ottanut viime aikoina takapakkia. Vaihdot olleet niin vauhdikkaita, että tassut on nykäisseet selvästi eteenpäin vaihdossa, vaikkei varsinaisesti askellakaan eteenpäin. Nyt kuitenkin teki oikein keskittyneet maahanmenot. Sopivalla vauhdilla ja tassut pysyi hienosti. Näistä superpalkat! M-I ei vaan toimi... Kenkätekniikka toimii, mutta hitsit, kun en meinaa jaksaa työstää kenkien kanssa noita kaukoja riittävästi.... Eihän se tekniikka yhdellä tai kahdella treenikerralla muutu, vaan pitäisi treenata nyt kuurina säännöllisesti noita. Ehkä otetaan kenkäkaukoja nyt hetken aikaa muutama toisto päivittäin kotona.
Vastasi hyvin sosiaaliseen palkkaan ja oli tosi energinen. Tämän pikatreenin perusteella olin ihan valmis ilmoittamaan Jipin kokeeseen, koska jäi niin hyvä fiilis, mutta muistin sitten, että ai niin, onhan se paikkisfiiliksen työstäminen vielä kesken. Ja eiköhän seuraavat treenit taas palauta tämän ohjaajan maan pinnalle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti