perjantai 27. lokakuuta 2017

Omatoimitokot

Paikka: I-HAH:n halli

RUUTU: Aloitettiin ruututreeneillä. Tänään upposi hyvin ruutuun eli ei kertaakaan hakenut ruudun etuosaan. Edelleenkin käännöksissä stopatessa löysyyttä eli ajautuu hieman ruudun oikeaan reunaan, mutta tällä hetkellä hyväksyn tämän, kun kuitenkin reagoi käskyyn ihan hyvin, eikä ole pelkoa, että ajautuisi ulos ruudusta. Tärkeintä siis nyt, että juoksee ruudussa loppuun asti, kun sen kanssa meinasi tulla ongelmaa, kun lähdettiin treeneissä niin rajusti tiukentamaan paikan ja kosketusalustan kriteereitä.

OHJATTU: Tehtiin kolmella kapulalla. Hyvin haki suunnat. Kerran erehtyi menemään keskikapulaa kohti, kun lähetin kapulalle, joka oli sijaitsi agilitypuomin alla (meidän halli on niin kapea, että hallin reunalla ollut puomi oli vähän keskellä meidän noutoa). Stoppasi kuitenkin hienosti käskystä ja korjasi nätisti. Tämän jälkeen ei tullut enää mokia suunnissa. Ohjatussa nyt kapuloiden nostot oli nättejä. Palautuksia hiottiin erikseen vielä eli niissä tulee hyviä toistoja, kun teen stopin siinä ihan edessäni/vieressäni ja stopista pyydän sivulle. Jos tulee kovasta vauhdista, niin edelleen herkästi vähän törmää eli jatketaan tekniikan hiomista stoppien kautta.

JÄÄVÄT: Teki nätisti kaikki kolme vaihtoa. Edellisissä ohjatuissa tokoissa esiintynyt istuminen seisomista pyydettäessä ei ole sen treenin jälkeen kertaakaan toistunut, joten menee tilapäisen mielenhäiriön piikkiin :D

TUNNARI: Hyvin teki töitä ja nappasi oman heti sen löydettyään. Palautuksessa ei pureskellut - JES! Sivulle tullessa kaivoin taskusta namia, jotta voisin palautuksen tehdä luopumisen kautta, mutta Jippipä pudottikin kapulan namien toivossa :D Korjasi itse eli nappasi kapulan uusiksi ja sitten nätti luovutus ilman pyörittelyä.

SEURAAMISTA: Kivoja pätkiä ja kontakti pysyi aika kivasti. Vähän joutui puuttumaan taas siihen, ettei ala edistää. Nyt ollaan haettu sitä kontaktin tasaisuutta ja aktiivisuutta seuruuseen, joten näkyy nyt sitten taas herkästi pienenä edistämisenä/keulimisena. On tämä seuruun treenaaminen kyllä sellaista tasapainottelua :D

Loppuun vielä yksi ruutu. Huomasin heti lähettäessä, että Jippi oli väsynyt. Vauhti oli hieman hitaampi ja stoppasi liian eteen. Monesti Jipillä huomaa, että jos on oikeasti fyysisesti väsynyt, niin sitten vauhdin ollessa hidas ennakoi myös pysähdystä herkästi. Itseä harmitti, että menin vielä sen yhden ruudun tekemään, kun kerran koira oli väsy ja alkuun tehdyt ruudut oli sujuneet niin hyvin. Jipin pysähtyessä ruudussa eteen odotin vain hiljaa, että korjasi. Haki omatoimisesti lopulta ihan oikeaan paikkaan, joten kehuin paljon ja kutsui sen pois ruudusta ilman enempiä palkkoja. Tehtiin lyhyemmältä matkalta (väsymyksen takia) vielä yksi toisto ja nyt meni hyvin taas ruutuun, joten siitä iso palkka ja jätettiin treenit siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti